טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?
-
יש לי טיפול שורש לעבור, רוצים ממני 3500 עבור הטיפול.. מישהו יודע אם אני אעשה אתזה בתיאלנד זה עולה יותר זול? גדי. -
טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?:Reבסביבות 170-200 $. בית חולים פרטי מצויין, נקי ומערבי (בבנגקוק). לצערי לא זוכרת את שמו- גם המחיר נכון ללפני שנתיים, אני מאמינה שזה לא השתנה הרבה. -
טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?:Reאיך שהוא נראה לי שזה מסוג הדברים שעדיף לעשות בסביבה מוכרת. לא בגלל שהם פחות טובים, סתם כך. -
אפשראפשר למצא מרפאות שיניים טובות ובמחירים זולים מכאן. אתה בטוח ש3500 שח לטיפול שורש? בדוק עוד למחירים בארץ,זה נשמע מוגזם. -
טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?:Reאני עשיתי טיפול חרום קטן בתאילנד בבית חולים ששמו MISSION HOSPITAL לא כלכך רחוק מהקאוסאן (אבל דורש ריקשה)אפשר לברר כתובת וטלפונים בעמדה של משרד התיירות ליד תחנת המשטרה שבקצה הרחוב. הם היו ממש נחמדים, נקיים וקיבלו אותי מייד שהגעתי (רצוי להתקשר קודם). לצערי -
טיפולי שיניים בתאילנד כדאי?:Reאני עשיתי טיפול שיניים בבית חולים אמריקאי בשם ''bomrungrad'' שנמצא כ25 דקות נסיעה מהקוואסן. הטיפול היה ממש טוב שווה לך לנסות. אין לי מושג מה מחירו של טיפול שורש - אבל תנסה לברר אצלם בטלפון: 662-6671000