עלויות דלק בגרמניה, אוסטריה
-
אני רוצה לדעת כמה עולה דלק בגרמניה, אוסטריה ואם מישהו יודע בסלובניה. בתודה מראש -
עוד משהו קטןמישהו יודע כמה עולה לעלות על אוטוסטרדה באוסטריה. -
עלויות דלק בגרמניה, אוסטריה:Reליטר דלק באוסטריה 98 סנט. בגרמניה 1.10 עד 1.15 יורו לליטר. מחיר התווית לאוטוסטרדה באוסטריה 6.90 יורו ל-10 ימים. את התווית קונים בכל תחנות הדלק ובמעברים בין המדינות. נסיעה טובה צביקה -
עלויות דלק בגרמניה, אוסטריה:Reעלות הדלק היא בין 1-2 יורו לליטר בהתאם לסוג ולתנודות (אתה יודע שאנחנו נכנסים למעין משבר נפט כרגע). באשר למדבקת האגרה (אותה צריך לרכוש במעבר הגבול לאוסטריה) העלות שלה היא סביבות ה- 20 יורו ללא הגבלה. -
בקשר למדבקת אגרה ?!?!הי, חזרתי שלשום מ- מינכן, אחרי טיול (בין היתר) באזור האגמים (אחרי זאלצבורג) ולא ברור לי איזה תוית אגרה הייתי צריך לקנות ?!?! אגב,לא היה שום מעבר גבול. -
בקשר למדבקת אגרה ?!?!:Reכל עוד לא נסעת בכבישי האוטוסטרדה אז אין בעיה. אבל בכבישי האוטוסטרדה, כמו בכביש 6 שלנו ישנן מצלמות ואם אין על שמשת הרכב מדבקת אגרה הנהג יכול לקבל דו''ח של כ- 140 יורו. זה מוכח, כבר נתקלתי במקרים כאלו. -
עלויות דלק בגרמניה, אוסטריה:Reנסה להשיג אוטו דיזל שמוזיל עלויות הוצאות תחבורה ב-40%. מחיר הדיזל באוסטריה כ-0.75 עד כ-0.95 יורו תלוי באיזור , במרחק מהאוטוסטרדות ומהגבול . הדיזל בגרמניה יקר יותר ונע סביב ה-1 יורו. מנסיון כואב- אגרת האוטוסטרדה עולה 7.5 יורו ל-10 ימים והקנס הינו 120 יור