ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פשע בריו דה ז`נרו

פורום דרום אמריקה
    5
    6
    2405
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ofir10
      ofir10 נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום ומנהליו הייתי מעוניין לקבל מידע עדכני ממי שהיה בברזיל בחודשים האחרונים לגבי מצב הפשיעה בריו או ליתר דיוק עד כמה מסוכן להסתובב שם ברחובות?? תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • pitzy
        pitzy נערך לאחרונה על ידי

פשע בריו דה ז`נרו:Re
        היי אופיר... הייתי בברזיל לפני 3 חודשים ושהיתי 3 שבועות רק בריו היה מדהים - עיר מקסימה! האנשים נחמדים ואין הרגשה של פחד ללכת ברחובות אני כבחורה הסתובבתי לבד בשעות הבוקר והצהריים ברחובות ובים אפילו השארנו את חפצינו ללא השגחה. לעומת זאת בערב לא מומל
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום עופיר במהלך החודשים האחרונים עברו אלפי ישראלים בשערי שינקין קופקבאנה לידיעתנו הובאו בערך כ-7 מקרי שוד שהתרחשו בריו. שנתיים מתום אלימים.(כלומר לא כיוסים- אולם איש לא נפגע באופן רציני) דווקא שני מקרי השוד התרחשו באיזורים יוקרתיים אולם מבודדים מה
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

מצטערת להגיד, אחרי שטיילתי בכל דרום אמריקה, ובחלקים נרחבים לבד בשום מקום הרגשתי לא בטוחה כמו בריו. אחרי רדת החשכה ממש הסתגרנו במלון. ממש לא מסכימה עם ההנחה שאפשר להניח דברים בחוף ללא השגחה! אני אישית הותקפתי שם ע''י מטורף באמצע רחוב עמוס באנשים במרכז ר
            • אלקנה
              אלקנה נערך לאחרונה על ידי

פשע בריו דה ז`נרו
              שלום אופיר אמנם לא הייתי בריו לאחרונה (ובכלל, למרבה הצער....:) אבל מצב הפשיעה לא משתנה הרבה, במיוחד לא בתחום הפשיעה הקטנה והלא מאורגנת- כיוסים, שודים וכו`. כל עוד לא יעשו מבצע למיגור הפשע בריו (כמו שג`וליאני עשה בניו יורק) יהיו גנבים ושודדים. כנראה אין
              • meital20
                meital20 נערך לאחרונה על ידי

אופיר, חזרתי שבוע שעבר מברזיל, ולא הרגשתי שריו כ''כ מסוכנת... אפילו הסתובבתי לבד פעם.. מה שכן, צריך להיזהר ויש להסתובב עם אנשים נוספים ולשמור על התיקים... לפעמים זה פשוט עניין של מזל... בהצלחה:-)
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון