אי קרוב לבנקוק
-
שמעתי שיש אי קרוב לבנקוק (נסיעה במונית) האם מישהו שמע או יודע פרטים אשמח לשמוע תודה אבי -
אי קרוב לבנקוק:Reהאי הכי קרוב לבנגקוק הוא ''קוסמט'' , נסיעה של בערך 5 שעות מבנגקוק. -
אי קרוב לבנקוק:Reהאי קוצ`אנג. 4 שעות במונית + שעה במעבורת סה''כ 5 שעות מבנגקוק -
אי קרוב לבנקוק:Reליתר דיוק - 5 וחצי שעות במונית ושעה במעבורת. קוסמט יותר קרובה לבנגקוק. -
קו-סאמטהי, כמו שנאמר לעיל יש את קו-סאמט, הנסיעה אורכת כ 3-4 שעות + כמעט שעה במעבורת. ניתן לנסוע במיניבוסים או (בהלוך בלבד) באוטובוס VIP שלוקח נוסעים לקו-צ`אנג (אני נסעתי פעמיים- לשם פעם במיניבוס ופעם באוטובוס - המחיר פחות או יותר זהה) בכל אופן מדובר באי קט -
התכוונתי פחות משעה מעבורת.. -
אז אם אני באה מבנקוקומתחילה סיבוב איים שמדרים לקופנגן וקוסאמוי עדיף לי להתחיל מקוצ`אנג או מקוסמט? ומאיזה מהם יש מעבורת לקוסמוי או קופנגן? -
זה לא אותו אזורהי, בשביל להגיע לקו-סאמוי וקו-פאנגאן נמצאים בדרום תאילנד קו-צ`אנג וקו-סאמט נמצאים באזור אחר לחלוטין- מזרחית לבנגקוק, ז''א בכל מקרה של ביקור שם תצטרכי לחזור לבנגקוק - אני ממליץ לשמור אותם לסוף, שאין כבר כוח לנסיעות ארוכות... תהני!!! -
אוי ואבויאני פשוט הסתכלתי במפה וראיתי ששניהם בצד המזרחי של תאילנד, וקוסמוי דרומי יותר לקוצ`אנג, לא תיארתי לעצמי ששום דבר לא מחבר בניהם. יש לי רק שבוע ויומיים לאיים....אני לא יכולה לבזבז את הכל על נסיעות...מה לעשות...? -
פשוט לוותר על משהו...הי, אם את רוצה שלושה איים את יכולה לעשות את קו-סאמוי-קו פאנגאן וקו-טאו, שלושתם קרובים יחסית אחד לשני. קו-טאו מומלץ במיוחד אם את צוללת או רוצה לעבור קורס צלילה בהצלחה!! -
וואו יש מתחזים...:Reעוד ישלחו לי סוסטרויאני -
אני נוסעת עם חבר שליאז איזה מהאיים הוא הכי נראה כמו גן עדן, הכי רומנטי ומלא מקומות יפים? הקבוצה של קוצ`אנג וקוסומט או הקבוצה של קופנגן וקוסומוי? וסליחה שאני מנדנדת והמון תודה! -
מי מתחזה? לא מבינה... -
סעי לקו-פאנגאן וסאמויהי, הכי יפה זה קופיפי לדעתי...אבל אני לא מעודכן מה המצב שם כיום, בכל אופן ממליץ על קבוצת סאמוי-קו פאנגאן וקו-טאו בהצלחה!! -
ממש תודה