טנזניה וזנזיבר - מסוכן??
-
אני מתה לעשות טיול בטנזניה וזנזיבר אבל מאוד מתלבטת בגלל הביטחון - האם לא מסוכן שם???לא מפחיד לטייל במקומות הללו?? משום מה שמעתי שבאפריקה בלילות אסור לצאת.... האם אוגוסט הוא זמן טוב לטייל שם? אני אשמח לשמוע ממי שעשה טיול שם וממי שיודע הצעות למסלול טיול. -
טנזניה וזנזיבר - מסוכן??:Re -
טנזניה וזנזיבר - מסוכן??אין בעיה לטייל בטנזניה. ככלל, בערי אפריקה לא מומלץ להסתובב ברחובות אחרי החשיכה, וגם אם מדובר במרחק הליכה זעום עדיף לקחת מונית. בזנזיבר אין בעיה להסתובב במרכז סטון-טאון אחרי החשיכה. -
טנזניה וזנזיבר - מסוכן??:Reשלום איני. בדיוק חזרנו לפני יומיים מ 12 יום בזנזיבר וטנזניה. היה ממש מדהים. נראה לי ששבועים זה ממש נחמד אנחנו היינו 6 ימים בחוף הצפוני של זנזיבר עוד יום בסטון טאון וסיימנו ב 4 ימים ספארי (אגם מניארה סרנגטי ונגורו נגורו) ממליץ בחום על הטיול - לגבי ביטח -
טנזניה וזנזיבר - מסוכן??:Reלא מסוכן. סעי ותיהני. שבוע שמורות ושבוע זנזיבר זה בהחלט נחמד. -
תודה רבה לכם!!!
-
טנזניה וזנזיברשלום אליאב! הייתי רוצה לדעת איך מגיעים לשם? איזה חברת תעופה לוקחים? וכמה עולה הטיסה ? אני הבנתי שצריך לקחת טיסה לנירובי ומשם כבר למצוא טיסה לזנזיבר, הבנתי שזה מסובך מאוד ויקר מאוד.. הייתי שמח לשמוע מה עלות המיחה בחופים אלו (בוא נמאר לחודש) .. ואשמח -
טנזניה וזנזיבר - מסוכן??:Reהי אליאב אני צריכה עזרה לתכנון הטיול לזנזיבר ואולי טנזניה כמו שציינת האם כדי לשלב? לגבי ויזה? טיסה? מקום לישון? אנא עזור לי