טרקים במקסיקו וגואטמלה
-
שלום, בעוד חודש אני ואישתי טסים למקסיקו וגואטמלה. אנחנו רוצים לשלב בטיול קצת טרקים וקצת נופש. 1. איפה אפשר לעשות טרקים במקסיקו (קניון הנחושת?) וגואטמלה? 2. איך מצטרפים לטרק כזה? 3. איפה אפשר למצוא פרטים נוספים? 4. האם צריך מדריכים לטרקים כאלו (אום כ -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reשלום! אני התחלתי ממקסיקו סיטי דרומה ולכן אין לי תשובה לגבי קניון הנחושת. לגבי שאר מקסיקו - אין טרקים של יותר מיום אולי יומיים. ובכל עיר יש סוכנויות שמציעות לך מסלולים. לגבי גואטמלה סביב אגם אטיטלן ישנם הרי געש , כאשר אפשר לטפס במעבה הג`ונגל לפסגותיהם -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reחברה מומלצת לטרקים בגואטמלה (הטרק הפופולרי - משלה/קצלטנגו לסן פדרו): www.quetzaltrekkers.org ההכנסות מהטרקים הולכות לילדים נזקקים בשלה. טרקים נוספים בגואטמלה באיזור הפטן (למשל לאל-מירדור), פרטים בסוכנויות הטיולים בפלורס. באיזור קניון הנחושת תוכלו ל -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reקודם כל תודה, יש לי עוד מספר שאלות: 1. מבחינת בטיחות, שמעתי המון דברים על האלימות בגואטמלה ובדרום מקסיקו (באתר lonelyplanet), האם זה נכון? 2. בנוגע לטרקים, פשוט מגיעים לשם ומתחברים לחברות שיוצאות לטרקים ? (אם התשובה היא לא, אז איך מוצאים טרק בהנחה שטרק -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reשלום רם, שוב, כמו בהודעה מלמעלה, קודם כל תודה. הלינק שנתת לא קיים. איך אפשר להגיע לחברה שרשמת ? האם אפשר לתכנן מראש טרקים או שמגיעים למקום ופשוט מוצאים? מה בקשר לבטיחות במקסיקו ובגוואטמלה? תודה מראש, עופר -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reשלום רם, שוב, כמו בהודעה מלמעלה, קודם כל תודה. הלינק שנתת לא קיים. איך אפשר להגיע לחברה שרשמת ? האם אפשר לתכנן מראש טרקים או שמגיעים למקום ופשוט מוצאים? מה בקשר לבטיחות במקסיקו ובגוואטמלה? תודה מראש, עופר -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reראשית, הלינק אכן לא עובד, כנראה נגמר להם הכסף לדומיין. עד שישלמו, אתה יכול למצוא את הקצלטרקקרס ב''קאסה ארחנטינה'', האכסניה המומלצת בעיר קצלטננגו (המכונה גם שלה). הטרק הפופלרי שהזכרתי יוצא כל שבת (אם לא חלו שינויים), אבל כדאי להרשם מראש ולהגיע קצת קודם לעי -
ראה גם את הטיפ הבא -
טרקים במקסיקו וגואטמלה:Reשאלה אחרת- באתר של קצלטרקרס כתוב שהמחיר לא כולל העברה של הציוד לאטיטלאן. איך אפשר לעשות את זה בלי לסחוב את המוצ`ילה כל הדרך? וגם- יש איפה להשאיר את הציוד כדי לא להסחב איתו? באנטיגואה אולי? זה בטוח?