מי הוא יבואן TNF
-
מי יודע מי מייבא לארץ את ''THE NORTH FACE'' -
מי הוא יבואן TNF:ReVF ישראל -
אפשר בבקשה את מס` הטלפוןשל היבואן
תודה -
אפשר בבקשה את מס` הטלפון:Reאני לא בטוח שזה המקום לעשות את זה אבל אם יש לך בעיות עם מוצרי החברה המלצה אישית (מנסיון) תחסוך את המאמץ ופשוט תיצור קשר עם החברה בחו''ל שם תודעת השרות היא ראשונה במעלה... ml -
אפשר בבקשה את מס` הטלפון:Reאני לא בטוח שזה המקום לעשות את זה אבל אם יש לך בעיות עם מוצרי החברה המלצה אישית (מנסיון) תחסוך את המאמץ ופשוט תיצור קשר עם החברה בחו''ל שם תודעת השרות היא ראשונה במעלה... בנוסף לכך אם אתה בכל זאת צריך את היבואן בארץ אז תחפש באתר של TNF דילרס ושם תוכל ל -
אפשר בבקשה את מס` הטלפון:Reאני לא בטוח שזה המקום אבל יש את המידע הדרוש לך באתר שלהם. כמו כן אם יש לך בעות עם מוצרי החברה אני ממליץ(מנסיון) תחסוך את המאמץ ותיפנה לחברה בחו''ל שם בטוח תקבל תשובות יותר רציניות (ותאמין לי אני יודע על מה אני מדבר...) ml -
כמה דברים1. אני בחורה
2. חיפשתי את כתובת האי-מייל של החברה באתר הרשמי ולא מצאתי. האם יתכן שהדרך היחידה לתקשר עם חברה שמוכרת את מוצריה בכל העולם היא רק באמצעות הדואר או הטלפון?.
3. תודה על התגובה. -
כמה דברים:Reלאחר חיפוש קל אני מוכזב להגיד לך שכנראה זו הדרך היחידה ליצור איתם קשר אבל תנסי לדבר איתם בטלפון ולבקש את המייל שלהם. בהצלחה