ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ראו הוזהרתם מאקווה סאן

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    3
    17
    2962
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

חזרתי היום מסיני ואני רוצה לחסוך ממכם עוגמת נפש רבה ומיותרת.אז לקרוא טוב ולהפנים.לא לתקרב לאקווה סאן המקום מוזנח. האוכל יכול להחליף בקלות רעל ואני לא צוחק .והגרוע מכול זה הצוות המיצרי שנותן לך להרגיש ארנק אנושי ולא יותר מזה .ראו הוזהרתם!!!!!!!!!! שמוליק
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מה קורה?
        הייתי שם וחזרתי ביום שני. דיי נהנינו! מה גרם לך לרושם הזה באופן ספציפי??
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

מה קורה?:Re
          שלום לך ידידי להלן הנסיבות אשר גרמו לי להרגיש כך .לשאלתך. 1 כאשר הגענו עמד בחור צעיר בקבלה והחל להעיר הערות בעל אופי מיני מובהק כלפיי אישתי .במשך כול הזמן בו שהינו באקווה סאן ההטרדה נמשכה. 2 אכלנו רק באקווה סאן מה שניגמר בקילקול קיבה חריף ביותר ואני מד
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שבטח חשבת שתגיע למלון 5 כוכבים כמו בתורכיה...all included... גם אקווה סאן עדיין בסיני והעובדים עדיין מצרים ובדואים, לרעה ולטובה. מה רע בעוף בגריל ? נשמע מצויין !
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שמוליק ..
              לדעתי היית צריך להתלונן באוזני המנהל על המחדלים האלה. הם היו מתוקנים! תבין,אין תיירות מחו''ל שבאה אליהם,רק ישראלים. בלעדיך ובלעדיי הם מושבתים לאלתר והם יודעים זאת. אנחנו לא קיבלנו קלקול קיבה וההטרדות הקלות היו מיצד אותן ה''נשים בשחור'' שניסו (והצליחו) ל
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מאוד שמח שאתה חושב יותר טוב ממה שאני יודע. אתה בטח מאותם ישראלים שיודעים הכול שמבינים הכול וכמובן הכול דרך טלפטיה. לא טורקיה ולא נעלים את סיני אני מכיר 10 שנים ידידי אז את ניתוחי האופי הפלצנים שלך תשאיר אצלך!!! שמוליק
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תופסים ביטחון
                  חברה אל תזלזלו בהערות ,אם זכורה לכם נואיבה של פעם מה שניקרא אל מזינה ....היום אין שם דוגמא של תייר ,ולמה? כי תפסו ביטחון התחילו לגנוב לסחור בסמים להלשין וכו . בין היתר בזכות זה עלתה קרנו של שבט טארבין,נכון להיום הטארבינים ברובם הפכו למוצצי דם וארנק בצ
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

איייל , מה באמת במזיינה?
                    אני זוכרת את המקום לפני המון שנים כשסיני הייתה בשלטון שלנו. ולא ברור לי איפה החוף הזה בעצם עכשיו ומה יש שם? כלומר איפה זה ביחס לחוף של טארבין? אני יודעת שאלו שני השבטים שישבו באזור הזה של נואבה ותמיד הייתה נואבה טארבין ונואבה אל מזיינה ונדמה לי גם
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

שמוליק ?
                      לא התכוונתי להעליב. סליחה.
                      • תאי
                        תאי נערך לאחרונה על ידי

אל מזיינה
                        היי קשכפית, קצת סדר בסלט: שבט אל מזאיינה יושבים בצד הדרומי של נואייבה (ולמי שזוכר את הדולפינה ''הולי''). שבט הטארבין יושבים מצפון לנואייבה. מאז ומעולם ''העסקים'' היו בצד של טארבין ולכן המצרים משתלטים על הבאסטות והחנויות ונמצאאים שם.
                        • ttz
                          ttz נערך לאחרונה על ידי

שמוליק,אני חושש שאתה צודק
                          לא לנתי שם אך לפני שנה הייתי בחוף half moon בביר סוויאר הצמוד לאקווה סאן. קפצתי לשם מספר פעמים וחייב להעיד המקום נראה עזוב. גם מידע על תעריפים והזמנות די התקשתי לקבל בקבלה(ולא בשל בעיות תקשורת ושפה). הייתי שוב באיזור לפני חודשיים,עדיין לא נראה מלהיב.
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

שמוליק,אני חושש שאתה צודק:Re
                            שלום לך איש יקר המחיר היה 75 דולר עבור זוג +2 .מה אגיד לך חוסר הפרופורציה בין המחיר לבין רמת השירות נראה כמשהו כמעת סוריאליסטי. עם זאת אני יכול להמליץ בחום על חוף אקווריום שם היתי ביומי האחרון מקום סוף הדרך .אנשים חמים אמיתיים ונותנים לך להרגיש רצוי מ
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

אל מזיינה
                                אני הייתי במזיינה לאחרונה, והכל שמה משכנות עוני נוראי, כמו הצד האחורי של תראבין - מבני בטון ועזים ותרנגולות שנמצאים בחצרות. יש שם איזה מלון קטן וחיבור יפה לנמל הנחמד, שאין בו מה לראות מלבד מעבורות ענקיות לסעודיה - לחלום על היום שבו אוכל לטייל גם שם (הם ל
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

אל מזיינה
                                  אני הייתי במזיינה לאחרונה, והכל שמה משכנות עוני נוראי, כמו הצד האחורי של תראבין - מבני בטון ועזים ותרנגולות שנמצאים בחצרות. יש שם איזה מלון קטן וחיבור יפה לנמל הנחמד, שאין בו מה לראות מלבד מעבורות ענקיות לסעודיה - לחלום על היום שבו אוכל לטייל גם שם (הם ל
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אל מזיינה:Re
                                    זו היתה הכוונה מי שזוכר את מיתקני חוף נואיבה של פעם בשילטונינו המקום פשוט דוחה עשרות ילדים זבי חוטם נידבקים לורידים בתיקווה למכור קצת מציאות ,ואין שם רגל של תייר ,סמים למעונין כל ילד בן 5 מוכר שם .למי שעדיין זוכר ,זה היה ''החוף ''הישראלי של פעם משם ועוד ק
                                    • ?
                                      אורח נערך לאחרונה על ידי

מתי תלמדו???
                                      בסיני יש רק 2 אשרויות - או מלון 5 כוכבים או מקום של בדואים . כל מה שבאמצע נדון לנפילה.
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון