ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזרח או דרום אמריקה ?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    8
    1352
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • einatso
      einatso נערך לאחרונה על ידי

למי שהיה גם במזרח וגם בדרום אמריקה , אני יודעת שבטח קשה לענות על שאלה כזו , אבל בכל זאת מה עדיף ? אני מתכננת טיול של חצי שנה בערך החל מאוקטובר.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מזרח או דרום אמריקה ?:Re
        תחשבי על זה ככה: כשתשאלי חוזרים מדרום אמריקה איך היה הם יענו : ''מדהים, יפה, משגע...'' חוזרים מהמזרח (ובעיקר מהודו, וזה בדוק...) יענו: ''אני חייב לחזור לשם''. אף אחד לא יחליט במקומך ולכל אחד חוויות אישיות וטיול שונה לגמרי. אני התאהבתי בהודו (למרות שלקח
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אין עדיף או לא עדיף. לכל אחד מתאים יותר משהו אחר. אני יכול לתת לך את הנתונים שאני מכיר, ואת תחליטי לפי ההעדפות שלך: מזרח: זול יחסית לדרום אמריקה (בערך 60 אחוז מעלות טיול בדרום אמריקה), יותר קל לטייל שם (בעיקר ענייני שפה), תרבויות מעניינות ומגוונות יותר (
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

מה יותר נשמע לך?
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שטויות במיץ
              לגבי העלויות זה נכון, באופן כללי. לגבי כל השאר זה די דבילי. יש אנשים מכל הסוגים בכל המקומות. יש במזרח מקומות לטרקים שווים, למשל בנפאל, טיבט, צפון הודו, ויטנאם ועוד. מבחינת תרבות - המזרח יותר מפגיש עם תרבויות אותנטיות ויש מקומות יותר מנותקים ופחות מתוי
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

שטויות במיץ:Re
                אני הייתי גם בדרום אמריקה וגם במזרח, לגבי סוג האנשים אני דווקא גם חושבת שיש יותר אנשים איכותיים בדרום אמריקה וגם הרבה הרבה פחות סמים, והנופים מדהימים, אבל האמת היא שדרום אמריקה איכזבה אותי, ובמזרח הרחוק התאהבתי נואשות.. (ועוד שבוע אני חוזרת לשם..) אבל אין
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

ההתלבטות הנצחית - אה ???? הייתי גם וגם, ובניגוד למה שכתבו לך קודם הייתי חוזר לשתי היבשות בחפץ לב. בגדול לטעמי הנופים בדרום אמריקה יותר מרשימים - הקרחונים בדרום ,מדבר המלח, ג`ונגלים ופנינת איי הגלפגוס לאוהבי בעלי החיים. מצד שני מבחינה תרבותית יותר מעניי
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

ובכן גם אני הייתי במזרח ובדרום אמריקה וכעת אני שב להודו המהממת הודו זה פשוט עולם אחר שהחלטתי לשוב אליו, מה גם שזה טיול זול מאוד וקל מבחינת השפה האנגלית. זה נכון שרוב הישראלים באים לשם כדי להסתמם ורובם יכחישו זאת, אך
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון