ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פראג או ברצלונה?

פורום אירופה
    5
    15
    6953
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם, אני מתלבטת בין פראג וברצלונה לנסיעה של 3-4 ימים בשבוע הבא. מודה לכם מאוד על התשובות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amirkaduri
        amirkaduri נערך לאחרונה על ידי

פראג או ברצלונה?:Re
        הייתי בשני המקומות האלה ב3 חודשים האחרונים בברצלונה יותר נהניתי אני חייב לומר אבל זה אישי אני חושב ושתיהן מקסימות מקסימותצ בת כמה את? מה את אוהבת לעשות? עם מי נוסעת? אם את צריכה עוד טיפים תשאלי
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה עומר
          הממ...לא רוצה להסגיר פרטים, כי זאת תהיה הפתעה לבעלי. יכולה להגיד שהיינו בפריז וגם ברומא 🙂 ועוד. בפראג וברצלונה לעומת זאת עדיין לא. אם היית צריך לבחור מה מייחד כל אחת, או מה מושך אותך בכל אחת מהן - מה היית אומר?
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

פראג או ברצלונה
            לא דומות בכלל. הייתי בשתיהן, ליבי לברצלונה(עניין של טעם והעדפה) היא צבעונית יותר, תוססת יותר. אבל פראג יפיפיה אמיתית. הנתון שהייתי מתייחסת אליו בעיתוי זה של השנה- מזג האוויר, ונראה לי שברצלונה יותר ''חמימה''.
            • amirkaduri
              amirkaduri נערך לאחרונה על ידי

תודה עומר:Re
              תראי היינו בברצלונה ליום הולדתה של אשתי ספטמבר וזה אחרי קיץ ארוך וקשה שהיינו חייבים חופש ומזג האויר היה מקסים והמלון היה ממש מדהים..אני אתן לך את השם אם תרצי ופשוט היינו ממש מוקסמים מהעיר ובגלל זה נהנו יותר ובפראג היינו עכשיו והיה מקסים גם אבל קרר וזה טיפ
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה יונית
                מה מבחינת סגנון אוכל? איך ההבחנה ביניהן אם רוצים להינות מאוכל טוב בין היתר? האם גם במקרה כזה העדיפות היא לברצלונה? ושאלת בורה ותמה - בברצלונה זה לא המקום הזה עם הנחיתה על משטח צר?
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה עומר:Re
                  פראג - רומנטית, פחות מקומות בילוי ללילה, אוכל טעים יותר (לדעתך), קר וימים קצרים ברצלונה - תוססת, צעירה, יותר מקומות בילוי ליליים (אני מניחה), ומזג האוויר יותר נוח. רומנטי נשמע לי אחלה (מה לעשות, ככה אנחנו הנשים), והקור לא מרתיע אותי, כי לפעמים יש קור
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

משטח צר?
                    מה זה? פראג וברצלונה הם 2 דברים שונים לחלוטין. www.weather.com נועד לבדוק את מזג האויר הצפוי,כי בפראג קר במיוחד,וצריך להצטייד בביגוד מתאים הכולל כפפות,גאטקס וכיסויי אוזניים. לגיחה קצרה ורומנטית,אני הייתי מעדיף את פראג,המיוחדת בעיקר בחורף.גם הטיסה לשם
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

cool תרתי משמע
                      תודה על ההמלצה - נראה שזה מה שיכריע את הכף גיחה קצרה ורומנטית זאת כל הכוונה מה גם שאני תמיד בדיעה שנגד מזג אוויר קר אפשר תמיד להתגונן... שכח שאמרתי משהו על משטח צר - זה לא אני זה הילד הפחדן שנכנס בי פתאום 🙂
                      • yardy
                        yardy נערך לאחרונה על ידי

שתיהן מקסימות אבל יונית צודקת מבחינת מזג האויר עדיפה בתקופה זו ברצלונה אבל לפי מה שראיתי בטלביזיה הספרדית קר שם מאוד (אולי לך יהיה מזל) אבל בפראג יותר קר בן דודי גר שם והוא אמר מינוס 6 בכלל יש גל קור באירופה. לברצלונה הייתי חוזרת כל חודש והייתיבה כבר 3
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

ואם החלטת פראג,שימי לב: חבילות ל-3 לילות שממריאות ביום-ראשון בבוקר,אמורות להעניק 4 ימים מלאים,כי הן שבות לרוב בלילה שבין רביעי לחמישי. החבילות ל-4 לילות שבות לרוב ביום חמישי בבוקר,כך שאין שום ''רווח'' של יום. לדוגמא: www.guliver.co.il אני נהנתי מאד מ
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

באמת תודה לכולכם
                            דון קישוט אני מקבלת את הזמנתך ואנצל אותה במהרה
                            • יונית
                              יונית נערך לאחרונה על ידי

אוכל....
                              אם בענייני אוכל, אז לדעתי שאינה של מומחה קולינארי,רק מי שאוהבת לאכול טעים, ברצלונה ''לוקחת'' את פראג בהליכה. אבל האמור לעיל מתאים למי שאוהב טפאס, שחולה על פירות ים ודגים, ללא הנ''ל... לא יודעת. רומנטיקה?- היא איפה שעושים אותה,לא מגדל השעון או גשר קאר
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום ! בקיצור - ללא התלבטות סעי לפראג. ליבשי בגדים חמים והיזהרי מגנבים. תהנו
                                • lkiy
                                  lkiy נערך לאחרונה על ידי

הי ברצלווווווונה.........חבל על הזמן בפראג לא הייתי אבל טיילתי די הרבה בחו''ל ואיו איו כמו ברצלונה. תסתכלי על חוות דעת שהתפרסו פה בעבר
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון