פרנקפורט
-
שיי, אני נוסעת מטעם העבודה בתחילת פברואר לפרנקפורט לתערוכה. יהיו לי שם עוד יומיים שיש-שבת לעצמי. יש למישהו/י המלצה על מה לעשות ביומיים האלה ? לאן לנסוע ? משהו עם מעיינות חמים או ספא ? משהו מרגיע ? תודה, קרן -
פרנקפורט:Re -
פרנקפורט:Reהיי קרן, אני הייתי בגרמניה באוקטובר (נחתתי בפרנקפורט ואז נסעתי לעיירה בשם קוניקסווינטר) שעה (בערך) ברכבת יש לך את קלן (או קולון בפי המקומיים), יש שם את הדום (קתדרלה שלקח לבנות אותה 600 שנים!!) היא מדהימה וגם העיר עצמה יפהפיה, אבל יש לה מאפיינים של עיר -
לא הצלחתי לצרף תמונה..סורי -
פרנקפורט:Reהיי קרן קרוב יותר לפרנקפורט נמצאת העיירה באד-הומבורג, שמפורסמת במרכז הבריאות והמרחצאות הציבוריים. המקום ממש על רמה. בעיירה גם מדרחוב מקסים וגם קזינו.....אז מה צריך יותר? -
פרנקפורט:Reבפרנקפורט עצמה אין ספור מוזיאונים וחנויות אם לא תמצי אותה בימי התערוכה. אם את לא רוצה להתרחק למרחקי נסיעה את יכולה לטייל בערים הקרובות, בעמק הריין -מיינץ עד קובלנץ, אפשר גם לקחת שיט (לא יודעת כמה שטים בחורף, שווה לבדוק את זה). וכמובן כל העיירות של ה''בא -
פרנקפורט:Reאני בעד טיול לאורך הריין עד קובלנץ. זה הקטע היפה ביותר של הריין. טיול כזה במכונית לכוון אחד לוקח יום. כמובן צריך גם לחזור ואפשר לעשות כל כוון בגדה אחרת. אם אין באפשרותך לקחת אוטו אז לדעתי אפשר לעשות טיול כנ''ל גם ברכבות קטנות, לרדת בדרך ולעלות שוב וכולי. -
פרנקפורט:Reאל תהססי קחי רכבת כמחצית שעה נסיעה וסעי ויסבאדאן עירה מקסימה שיש לראות בה הרבה ישנם מרחצאות חמים על רמה כמו כן מרכזי קניות הזולים מפרנקפורט. אם חובבים קזינו אזי יש קזינו מפואר ביותר.
english.wiesbaden.de/index.php -
פרנקפורט:Reיש מדריך פרנקפורט מסידרת ''מדריכי שיחור'',מצוין.