איך מונעים הצטברות אדים ...
-
מכירים את הבעיה של הצטברות אדים במשקף [גוגלס..] אז אחרי כל התרסיסים ,משחות,מטליות מיוחדות יש לי פתרון אחד:מוריד המשקף על העיניים עם הכניסה לרכבל ולא מוריד עד סוף הגלישה... והכי גרוע? להעלות על המצח המיוזע..חבל''ז... וכן יש לי את כל הפטנטים של איוורורים -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reיש גם את הפתרון של לקנות גוגלס ב200 יורו ומעלה. חבר שלי קנה כאלה לפני שנתיים ובשיא הסערה כשאני לא ראיתי כלום הוא הביא לי לראות רגע דרך שלו ופשוט לא האמנתי באיזה איכות רואים את המסלול. -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reגם משקף יקר בסופו של עניין מאבד את היכולת להתמודד עם אדים ..כמובן שככל שהוא טוב יותר זה לוקח לו יותר עונות להתבלות... באופן כללי מעבר להמלצות על המשחות התרסיסים וכל השאר ,כשמורידים את המשקף מהעיניים מאוד לא מומלץ להניח אותו על המצח כמו שמקובל לעשות . ה -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reניסיתם רוק... -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reזה עובד נהדר בצלילה..ובעוד מקומות קצת יותר רומנטיים ..:) לא ממליץ אלא אם משהו מעוניין להחליף את האדים בטשטוש קבוע.. charls -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reאני נוהג לסובב אותם על הצוואר ולשים על העורף, ראיתי הרבה מדריכים שעושים ככה אז החלטתי להעתיק מהם. -
איך מונעים הצטברות אדים ...:Reבגוגלס עם ''פתיחה מהירה'' של הרצועה (אבזם במרכז הרצועה)חשוב מאוד להיזהר כשמורידים אותם לצוואר, כי האבזם נפתח בנקל והגוגלס עלולים ליפול (ואם המשקף על העורף הם עלולים ליפול לצד הלא נכון של מעלית הכסאות), אם הם נוחים, הכי עדיף שישארו במקומם הטבעי. אלון -
Stop breathing