תכשיר נגד יתושים
-
התייעצות קטנה.. איזה תכשיר הכי כדאי שהשתמשתם וער לכם אני יודע שיש את אוטן, סנו ועוד איזה אחד(ששכחתי את שמו). בעיקרון הבנתי ששל סנו יש בו את הריכוז הכי גבוה(25%) והאם התכשירים שיש בארץ מתאימים גם לשם? -
תכשיר נגד יתושים:Reלא רוצה לדכא אותך, אבל גם התכשירים שיש שם לא באמת עוזרים. העולם מחלק לשניים. אלו שיתושים עוקצים אותם ולא משנה כמה חומרים דוחי יתושים שמו על עצמם (או יותר נכון חוץ מלבלוע אותם עשו הכל) ויש את אלו שילכו לידך ויצחקו עליך כי הם נעצקו אולי פעת אחת על כל 100 ש -
יש גם ''תרופות סבתא''לנו מישהו סיפר שאם בולעים שן של שום זה מרחיק את היתושים... ואללה זה עבד (או שאני שייך לסוג השני..) -
כדורי שום + עצותשבוע לפני שאתה נכנס לאזור שיש בו הרבה יתושים מומלץ להתחיל לקחת כדורי שום (מוכרים שם, לא צריך להביא מהארץ). בנוסף ישנם מכשירים מקומיים טובים שמתאימים לשם ויותר טובים בד``כ מהמכשירים בארץ. יש עוד דבר שעוזר למנוע את היתושים, אבל מרחיק חברים, וזה לא לשים -
הפתרון הצמחוניהי, כדורי B12, יופי של מרחיק יתושים. לבריאות. -
תכשיר נגד יתושים:Reכפי שמורן כבר כתבה- אין `משחת קסם` שתרחיק את היתושים לחלוטין,ומלבד הצעות כמו ללבוש בגדים בהירים (כהים מושכים יתושים) וארוכים,אין לי מה להוסיף. מה שכן - פגשתי מישהו שטייל בג`ונגלים בפרו,והוא סיפר לי שבאיזורים של איקיטוס (צפון פרו) יש מכה של יתושים, ושיטה -
תכשיר נגד יתושים:ReAs one who live in Brasil what realy function is : 1.vitamin B-take 4-7 days before 2. Sano roll-on from Israel 3.After-Bite this is the chronologic way of use/protect -
תכשיר נגד יתושים:Reah and 4.LE-GARED