למזרח עם קטאר איירליינס
-
ב- 30 בספטמבר אני נוסע בחברת קטאר איירליינס לבנגקוק זאת חברת תעופה ברמה שונה לחלוטין מהמקובל בטוחה ובמחיר מצויין אשמח לעזור לאלה שמחפשים אלטרנטיבות לאל על במחירים שפויים 580 דולר -
למזרח עם קטאר איירליינס:Reאיך בדיוק?! ספר לנו פרטים,מאיפה תטוס איתם,ואם הדבר איפשרי עם דרכון ישראלי -
למזרח עם קטאר איירליינס:Reהאם המחיר שציינצ כולל טיסה שיוצאת מתל אביב לעמן ומשם למזרח או רק עבור הקטע של עמן בנגקוק? -
למזרח עם קטאר איירליינס:Reרגע,אתה טס עם קטאר ארליינס מעמאן,או שאתה נוסע מעמאן לדוחה(בירת קטאר) ומשם עולה על טיסה לבנקוק?! -
טוב אז ככהאני מגיע קרקעית לעמאן אוטובוס לעפולה משם לבית שאן מונית למעבר ומונית או אוטובוס לשדה התעופה המחיר שציינתי כולל רק טיסה הלוך ושוב כל השאר עולים אבל לא בשמיים רמת המטוסים , השירות והכל גבוהים בכמה רמות ממה שאנו רגילים אליהם באלעל ובחברות נוספות -
טוב אז ככה:Reוגם שכחתי שישנה נחיתת ביניים בת כשעה בדוחא--ללא החתמת דרכונים עד כמה שידוע לי אין מעבר מעל מדינות עויינות ---אגב בחברה הטורקית יש ובירדנית אינני בטוח -
טוב אז ככה:Reכן,זאת חברה מפוארת שיושבת טוב ! אבל רגע,עדיין לא הבנתי,מעמאן אתה עולה על קטאר ארליינס או עם חברה אחרת לקטאר ומשם אתה עולה על מטוס לבנקוק?! זה כרטיס אחד,או משלב קודם לקטאר ואחר מדוחה לבנקוק? הכוונה,אותה עלות כרטיס שציינת,כוללת טיסה מעמאן לקטאר ומש -
טוב אז ככה:Reאני מאמין שהצילום הבא יענה לך לתשובה -
טוב אז ככה:Reאני אישית נוסע עוד יומיים לקטמנדו . מחיר מאוד זול יחסית ...(לא רוצה להגיד ..שלא תתבאסו ..) בכל מקרה נסיעה קרקעית עד לעמן דרך מעבר הגבול של בית שאן ומשם עם מונית עד לנמל . אחרי זה טיסה לדוחה ,המתנה של שעתיים ואחרי זה טיסה לקטמנדו . בהצלחה .. -
טוב אז ככה:Reאחלה,כרטיס משולב
מאיפה הזמנת,מאיפה קנית ?! -
טוב אז ככה:Reהיי שתהייה לך טיסה נעימה ובטוחה ---אני אמרתי את המחיר לא מתוך רצון לבאס אלא להראות שיש אלטרנטיבות ראויות במחירים שפויים ואם ביאסתי מישהו אז אני מתנצל
-
טוב אז ככה:Reלא יודע אם כל ההההההטרחה הזאת משתלמת,אני קצת בספק ,יש עוד הוצאות מסביב,אבל מברך,ומאחל לכם טיסות וטיולים מהנים כמובן,אולי עכשיו אנחנו מבינים כמה שהשלום חיוני,נחוץ,ומשתלם לנו יהיה !!! עוד תחזור שמעון,ובגדול ! -
טוב אז ככה:ReLAWRENCE TOURS DATE 25SEPTEMBER05 18 SALAH EDDIN ST LAWRENCE BLDG BOOKING REF YISHER P.O.BOX 19607 JERUSALEM-PALESTINIAN OCC.T BEZALEL/YOSEFMR TELEPHONE: 972 2 628-4867 FAX : 972 2 627-1285 -
טוב אז ככה:Reבתצלום של הכרטיס מופיע TOTAL USD- 1191 מה שאני מבין העלות 1,191 $?? תקן אותי אם אני טועה..? -
טוב אז ככה:Reאתה טועה גם אני הסתכלתי ולא הבנתי המחיר הינו 580 דולר ויש הרבה USD בלמטה ככה שאינני יודע האם הכוונה לדולרים או למשהו אחר -
yosbez ..אני מעוניין לברר איתך דבר אחד או שניים ככה באופן אישי,אם תואיל בטובך,תשאיר לי מייל או טלפון,אני מאד אשמח ! -
אם הבנת, בקלפי מה תצביע..?! -
טוב אז ככה:Reאז אל תטוס איתם אם אתה לא אוהב אותם,תאמין לי,הם אשמים שמטיסים מישהו איתם,שלא מרגיש טוב שנוסע איתם !!! -
לא יאומן כי יזוברבר !!תגיד,אתה טס עם קטאר ארליינס בתחושה כזאת שאתה טס עם אוייב?ועוד אתה חושש מסכין בגב מצידם?! תאמין לי הם חבר`ה נחמדים,רוצים שלום,רק שהממשלה הזדונית הנוכחית הרסה ועודנה הורסת,בתקווה שתעוף בקרוב,ויגיעו שוב הנאורים ! בזהירות שלא נערב פוליטקה כאן !! -
טוב אז ככה:Reהאמת שגם אני אמור לטוס איתם - ביום חמישי לבנגקוק. והייתי במשרד של הסוכנות הזו במזרח ירושלים. טיסות לנפאל עולות כ 620$ דרכם ויש להם טיסות לעוד כל מיני מקומות מעניינים. נקווה שיהיה בסדר (אי אפשר להגיד שאני מרגיש 100% לנסוע איתם, אבל לא הייתה לי אפשרו