איזה חיסונים קיבלתם?
-
קיבלתי קדחת צהובה, טיפוס ו... כלבת!! (צהבת כבר יש לי).האם זהנורמלי? ומה עם דלקת קרום המוח? -
איזה חיסונים קיבלתם?:Reאני למשל קיבלתי ... לפני יומיים דלקת קרום המוח. טיפוס הבטן קדחת צהובה צהבת A צהבת B מנה ראשונה ... טטנוס לא ההיתי צריך כי קיבלתי בצבא.. מ- שנת 98 חיילים מקבלים את הזריקה לטטנוס בגיוס ...וזה תקף ל -10 שנים -
אפליה נגד זקנים ?!אני התגייסתי ב-96 וגם קיבלתי -
איזה חיסונים קיבלתם?:Reאחלה. גם אני קיבלתי טטנוס בצבא, ואת כל מה שאתה קיבלת יש לי פרט לדלקת קרום המוח. מה, אני לא צריכה?! אני קצת יותר צעירה. אולי קיבלתי את זה בצבא... יש מצב? ודחפו לי כלבת! 3 חיסונים, 70 ש''ח כל אחד. עשיתי משהו למישהו או שעוד מישהו מקבל כלבת חוץ ממני...? -
לא חובהאף אחד מהחיסונים, למעט קדחת צהובה הוא לא חובה בכניסה למדינות דרא''מ. מומלץ לקבל את החיסונים שעליהם ממליצים (לכן מומלץ...:-) למענכם. כלבת זה דבר חדש.... אם את לא רוצה את לא חייבת אלקנה -
דוחפים חיסונים על ימין ושמאכרגע אני מתקתק בכאב רב עכב 3 חיסונים שקיבלתי לפני כמה שעות, כאשר קדחת מוח יפנית זה כבר פעם שלישית (פעמיים ב-99). טטנוס כי עברו 9 שנים וטיפוס הבטן שוב כי עברו 6 מהפעם הקודמת. לפחות כל השאר סיפק אותם- הפנקס חיסונים שלי כרב נראה כמו פיגוע,בטח הוא אחד מהמלאי -
איזה חיסונים קיבלתם?:Reהיי מירב, אני גם קיבלתי אותם חיסונים כמו שלך, חוץ מהצהבת למניהם, כי קיבלתי בצבא, וקיבלתי גם לכלבת, ובאת חשבתי לעצמי, אם אני באמת צריך חיסון לכלבת, או למה עשו לי, כי לא שמעתי שאנשים שקיבלו את זה, אבל מסתבר שזה כנראה חיסון חדש או משהו כזה טיול מהנה. -
לא חובה:Reהשאלה היא- למה בכל מקום עושים חיסונים שונים, לאותם ארצות? זה מה שמבלבל... לדוגמה- קדחת מוח, לא עשו לי אז אני לא צריכה?! וכלבת פשוט עשו לי ולבחור שטס איתי אפילו לא ציינו את האופציה. אז על מי סומכים?