חיבור שני שקי שינה.
-
איך אני עושה? באמת, זה לא אמור להיות מסובך, לא? ובכל-זאת אני לא מצליח. (הבהרה: מדובר בשני שקי שינה מומייתיים, של חברות שונות, אותו ריצ`רץ` בדיוק - YKK#5, וכשביררתי אחת החברות ציינה במפורש שאפשר לחבר אותו לשק''שים אחרים עם אותו ריצ`רץ`). תודה! -
חיבור שני שקי שינה.:Reאם אתה לא מצליח אז אנחנו נוכל לעזור בשלט רחוק? מתוך סקרנות, אורך הריצ`רץ שונה? החיבור הראשוני זהה? משהו אתה מצליח? איפה בדיוק הבעיה? -
א. מעולם לא חיברתי שק''שים,וכנראה האינטואיטיביות שלי לא משהו, וגם אין לי מושג איך אמורים לעשות את זה. עשית את זה פעם? אני לא. עזוב אורך, זו לא הבעיה. הבעיה היא שנראה שחלקי המתכת נמצאים בשני השק''שים בריצ`רצ` התחתון, ואז אני מצליח לחבר את הריצ`רצ` התחתון של שק אחד לעליון של השני ול -
אני חיברתי אבלאלו שק''שים מאותה חברה שבקניה שלהם ביררתי והם יכולים להתחבר.. כאשר מחברים שק''שים באיחוד מומתיים לדעתי צריך לעשות: 1.לפרוס את שניהם. 2.אחר הוא ''מזרון'' והשני ''שמיכה'' 3. ריצ`רצים אמורים להיות נגדיים.. ומשם זה רק לחבר (שלפי מה שהבנתי הוא החק הבעייתי -
לצורך העניין......יש לבדוק שהרוכסנים נמצאים בכיוונים מנוגדים... כלומר,אחד הרוכסנים בצד ימין שלך והשני בצד שמאל. רק ככה הם עובדים. (אם זה ברור מאליו ועשיתי ממך טמבל,סליחה,אני פשוט לא רואה סיבה אחרת שזה לא יעבוד) -
היי, אני טמבל, אבל לא עדכדי כך. הריצ`רצ`ים בכיוונים מנוגדים, תודה.