מזל טוב או רע, שאלה מעניינת
-
ובכן אני טס ב 13.1 יום שישי לריו!!! כן כן, לחדים מבינכם הבנתם נכון, זה יום שישי ה-13... לפי הבנתי, יום זה הוא יום רע לטוס, זהו יום שלפי האמונות התפלות הינו יום עם מזל רע, עכשיו אני שואל את עצמי, האם לחשוש מהיום הזה, האמת היא שני לא אדם המאמין בדברים כאלו -
מזל טוב או רע, שאלה מעניינת:Reאם אתה כ''כ לחוץ תחליף תאריך. אני בכלל לא הייתי חושבת על זה. -
מזל טוב-ביהדות
שטויות...תסע בראש שקט וחוצמזה שביהדות 13 זה מזל טוב ואני ארחיק לכת ואצא מנקודת הנחה שאתה יהודי. -
יותר מזל משכלכשביצעתי חיפוש בגוגל עם ''יותר מזל משכל'' (אתה חייב שיש בזה משהו...:-)) הגעתי לאתר שהקישור אליו מצורף. לא אתר משמח במיוחד אם כי תוכל למצוא שם התרסקויות מטוסים כמעט בכל תאריך אפשרי אבל לא ה13 בחודש. זה מעודד אותך? עוד אני אציין שהאסון האוירי הגדול ביותר
התרסקויות מטוסים -
13......המספר 13 הוא מזל רע בנצרות ומזל טוב ביהדות. כך שאם אתה יהודי..... חוצמזה, אני נולדתי ב-13.2, שאומנם היה יום ב` ולא ו`, אבל אם הייתי באה בגישה כזו, אז זה אומר שכל החיים שלי נועדו מראש לכישלון, לא?! (ואגב, כבר יצא לי לחגוג פעם יומולדת ביום שישי ה-13, וזה דו -
אפשר לקבל על זה הנחה??
-
מה אתה רציני???Re -
מזל טוב או רע, שאלה מעניינת:Reמה פתאום לחשוש...
גם אני וחברות שלי על הטיסה הזו
יהיה בסדר
מה יכול להיות רע אם עוד שבוע אנחנו בדרא''מ?
(טפו טפו טפו...חחח) -
מזל טוב או רע, שאלה מעניינת:Reאני טסתי לריו ביום שבת ה13 שהנחיתה ב14 הייתה גם תשעה באב!!! אין דבר יותר נורא מיזה!!!!! אבל הכל היסתדר בסופו של דבר, והיה לי טיול מדהים! אם אתה בנאדם טוב, אין לך ממה לפחד! תעשה חיים ותשמור על עצמך!!!