מתאם לחשמל- ארה''ב.
-
אני טסה בקרוב לארה''ב ולוקחת איתי מכשיר חשמלי. הבנתי שצריך מתאם לחשמל ונתנו לי בחנות חשמל חבילת מתאמים אשר אחד מהם הוא לשימוש בארה''ב. רציתי רק לשאול האם מישהו יכול לומר לי שהמתאם הזה הוא הנכון כי נאמר לי שמתאם לארה''ב אמור לעלות הרבה יותר מ 20 ש''ח והמ -
מתאם לחשמל- ארה``ב.:Re
http://kropla.com/electric2.htm זהו אתר למתאמי חשמל. החשוב בארהב לבדוק על כמה וואט עובד המכשיר לא כמו אצלנו -220 אלא על 110. ואם לא כך,גם מתאם לא יעזור. שבת שלום -
מתאם לחשמל- ארה``ב.:Reאני לא הייתי לוקחת מכשיר חשמלי איתי.כי אם הוא לא יעבוד על 110 לא יעזור המתאם. לא כל המכשירים עובדים על שני סוגי המתח.את צריכה לבדוק זאת ולהיות בטוחה. רק לסלולרי - אני לוקחת מתאם - כי זה יכול לעבוד בשני המתחים. . ואפשר גם לקנות בארה''ב כבל חשמלי ש -
מתאם לחשמל- ארה``ב.:Reקניתי אחד כזה לפני מספר חודשים ב 7 ש''ח... המתאם צריך להיות עם כניסה מתאימה לשקע בארה''ב. בהצלחה. -
צריך להבדיל בין שני דברים:ישנו המתאם, שכל תפקידו לאפשר לך להכניס תקע ישראלי לשקע אמריקאי. הוא לא ממיר את החשמל מ-110V ל-220V. מתאם כזה לא צריך לעלות יותר מכמה שקלים, ואם את אומרת ששלמת 20 ש''ח על סט של כמה מתאמים - זה בהחלט נשמע הגיוני. אם את צריכה ממיר (טרנפורמטור), ולא רק מתאם, -
תודה לכולם, בדקתי ו.......רשום על המכשיר 220-240V אז זה בסדר אני מבינה, מתאם כפי שקניתי אמור להתאים. אני מבינה נכון?