כשרות בדרום אמריקה
-
אני יודעת שאין מצב לאוכל כשר אמיתי בדרום אמריקה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה ממשית לשמור לפחות על אכילת בשר ללא חלב ובפסח גם על אוכל הנחשב כשר לפסח. האם מישהו יכול להכין אותי נפשית לעניין...? -
Be BuenosHere in B.A. there is a Mc donald Kasher in a big mall anmed ABASTO, and around Once neigborhood you´ll buy many Kasher food, endeed in Once there is a Kasher restaurant ''Al galope'' (bazar al haesh kasher) -
כשרותדבר ראשון להרגע. אפשר לשמור על כשרות ושבת בדרום אמריקה. יש סיכוי שתכשלי פעם או פעמיים (מן הסתם בתחילת הטיול), אבל בגדול דתיים יכולים גם הם לטייל. את מוזמנת לעיין בחיפוש המהיר בצד שמאל- ''כשרות בדרום אמריקה'' יש שם הרבה מידע. אם יש שאלות נוספות, או מש -
לאלקנהאתה יודע אולי אם יש כזה דבר רשימת מאכלים שכשרים בכל העולם?(כדוגמת גבינת פילידלפיה בירה....)ואגב-ראיתי שלא המלצת על הפלטה הקטנה למה?! -
כי זה כבד ומסורבלואפשר למצוא פתרונות אחרים- הכי פשוט וזמין זה גוי של שבת. אני לא מכיר רשימות כשרות כלליות אבל יש אינסוף רשימות באינטרנט- רק להכניס ''כשר+ברזיל/ארגנטינה/פרו/וכו`'' לגוגל ויש תשובה. גם פה באתר יש רשימות כשרות (חלק שאני הכנתי- אפשר לחפש לפי ''כשר+אלקנה''). -
כשרות:Reתודה -
כשרות:Reדרך האתר של יוצאי דרום אמריקה בבר אילן יש קישור לרשימות כשרות לרב ארצות דרום אמריקה הקטש` היחיד שהכל בספרדית אז צריך לפתוח מילון ולתרגם מומלץ להדפיס מראש את הדברים. כתובת האתר:www.masuah.org/guia%20argentina.htm