מסלול טיול בסיציליה
-
אנו מתכננות להיות שבוע בסיציליה עם רכב שכור, מהו המסלול המומלץ ? האם כדאי לשכור רכב בארץ או שאפשר לשכור שם ? היכן כדאי ללון, האם במקום אחד ומשם לצאת לטיולים ? בכלל מה המרחק מקטניה לפלרמו ? תודה מראש -
מסלול טיול בסיציליה:Reהיי, לפני שנתיים היינו אשתי ואני בסיציליה ל-8 ימים. סיכמנו את מסלול הטיול והטיפים שלנו ב-1001 טיפים ואתן מוזמנות להציץ. בין פלרמו לקטניה מחבר כביש מהיר כך שהמרחק לא רב (לא עשיתי את הנסיעה דוך, אבל אני מעריך שזה לא יותר מ-4 שעות). לעומת זאת בהרים ובין -
מסלול טיול בסיציליה:Reשלום רב אני מציע לך לטוס לקטניה , לישון בעיר מקטניה להשתמש בתחבורה ציבורית האוטובוסים מצוינים וזולים מקטניה אפשר לנסוע בתחבורה ציבורית להר הגעש אתנה לנסוע לפלרמו לפגישה עם ראש המאפיה באוטובוס לדעתי עדיף מרכב שכור אם יש לך עוד שאלות בקשה oren4 -
מסלול טיול בסיציליה:Reהמרחק בין קטניה לפלרמו -כ 210 ק''מ. למעשה הם נמצאים בקצוות שונים של האי סיציליה. אתה יכול להתמקד בטיולים באזור מסויים , טיולי טבעת, להתמקם שם ללינה ולמצוא נקודת אחיזה נוספת, ללון בה ולצאת ממנה לטיולים באזור אחר. לגבי בתי מלון , דירות תיכנס לאתר מקצוע