כמה זה מאה רופי בשקלים?
-
-
כמה זה מאה רופי בשקלים?:Reאיזה רופי - נפאלי או הודי??? -
כמה זה מאה רופי בשקלים?:Reהי, 100 רופיס הודיות = בערך 10 שקלים . 100 רופיס נפאליות = בערך 8 - 7 שקלים. נסיעה טובה עצמון -
כמה זה מאה רופי בשקלים?:Reאני נוסעת להודו. אני מחפשת מקום שקט למגורים ל 3 חודשים, קרוב למים, בלי יותר מידי תיירים... אם יש לכם רעיון אני אשמח לשמוע. שוב תודה, מיה -
כמה זה מאה רופי בשקלים?:Reחצי שעה נסיעה ממנאלי לכיוון קולו, יש עמק מדהים ביופיו, צריך לעלות על הגבעה שצופה לעמק ושם יש בתים להשכרה. גרות שם בערך 5 משפחות של ישראלים (עם ילדים קטנים ומקסימים) על בסיס חצי שנתי, אין תיירים והנוף עוצר נשימה. הבעיה היא מבחינת מצרכים וקניות - יש צור -
מקום ליד המים...הי מיקי, חייב להודות שזה הולך להיות קצת בעייתי... אם את טסה בחודשים הקרובים, עד ספטמבר... אז את הולכת לפגוש בכל מקום שהוא דרומית לקו של דלהי טמפרטורות של 35 - 50 מעלות בימים מסוימים. חום קשה מנשוא שמלווה בלחות קשה ובדרך כלל גם עם יתושים ומיני מזיקים -
בערך עשר שקל -
כמה זה מאה רופי בשקלים?:Reתודה רבה, האם אפשר לשכור דירות לחודשיים בלבד? שבוע טוב, מיה -
מקום ליד המים...:Reעצמון, חן חן על התשובה היסודית והמקיפה. זה מאוד עוזר, שכן אני לומדת יותר ויותר מיום ליום. כוונתי לנסוע באוגוסט לחודשיים שלושה, אני לא מחפשת מסיבות טרנס ולא לטייל, אני רק מבקשת מקום שקט, להניח את הראש ולהערות במידה מינימלית עם תיירים ותושבים. א