ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המכון לידידות אמריקה

פורום דרום אמריקה
    4
    7
    2013
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!!! אני מתכוונת להירשם מחר לקורס ספרדית למתחילים, מישהו פה עשה אותו, או אולי שמע המלצות או ביקורות לא טובות על הקורס ועל המכון? עומדות בפני שתי אופציות- קורס למוצ`לרים שאורך שלושה שבועות או קורס למתחלים שאורך שלושה חודשים.. ההבדל בעלות הוא לא נ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

המכון לידידות אמריקה:Re
        עשיתי קורס מקביל לקורס מתחילים (3 חודשים) במכון סרונטס שזה פחות או יותר אותו סגנון , וזו היתה ההחלטה היותר טובה שלקחתי לפני הטיול. הגעתי לטיסה עם רמה סבירה לתקשר בספרדית ועם בסיס טוב בדקדוק שאיפשרו לי להשתלט על השפה במהירות גבוהה יחסית, הרבה יותר מאנשים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

וואלה... כן, ניראה שזה באמת הרבה יותר טוב, וזה מה שאני אעשה... את יודעת משהו אבל על המכון? שמעת המלצות או ביקורות רעות עליו?
          • yarpd
            yarpd נערך לאחרונה על ידי

הרבה תלוי במורה ובכיתה. אני למדתי לפני במכון, ואחרי בסרבנטס. המכון היה יותר ''חובבני'', עם מוצ`ילר בדימוס שלימד (לא דובר ספרדית שפת אם) - הוא העביר בדיוק (!) מה שמוצ`ילר לעתיד צריך לדעת, לא הרבה יותר, וגם התלמידים לא היו ממש משקיענים.. סרבנטס ברמה י
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אני בעד שיעורים פרטיים..
              צריך לזכור חיסרון גדול בכל הקורסים הנחמדים שמניתם - מדובר בשיעור עם הרבה תלמידים, כל אחד וקצב הקליטה שלו, רמת הרצינות שלו וכו` ובתכלס זה יכול להעיב על קצב ההתקדמות שלך ועל מה שתפיקי מהלימודים האלו. אני אישית ממליצה לקחת שיעורים פרטיים - כשזה אחד על אחד הא
              • amitwis
                amitwis נערך לאחרונה על ידי

אני לומדת שם ונראה לי מספיק רציני הכל תלוי בך כמה את רוצה ללמוד גם נותנים לך ספר שאת יכולה להתקדם איתו לבד . אני ממליצה.
                • avi_shava
                  avi_shava נערך לאחרונה על ידי

אני לומד שם בימים אלו
                  את קורס המתחילים (עברתי 4 מתוך 15 שיעורים), ובינתיים יכול להמליץ, ושמח שלא הלכתי לקורס המוצילרים. ההצדקה היחידה ללכת אליו, לטעמי, זה פשוט שאין מספיק זמן לפני הטיסה. אם רוצים ללמוד ברצינות, אז צריך להשקיע זמן בשיעורי בית, ולא חסר כאלה - ככה שפעם בשבוע מפג
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון