ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתי כדאי לנסוע לאירלנד?

פורום אירופה
    4
    14
    9046
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • inbi3
      inbi3 נערך לאחרונה על ידי

מתכננת טיול לאירלנד, שבועיים מקסימום, אם מישהו יודע מה העונה הכדאית לבקר שם, ואם יש למישהו המלצות על דברים שכדאי לעשות לראות, להיות, אני אשמח לשמוע תודה ויום מקסים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מתי כדאי לנסוע לאירלנד?:Re
        שלום ענבל. בחירה מצויינת: אירלנד היא מקום מדהים בעל 40 גווני ירוק (זה שיר...) אנשים מקסימים וחמים, מוזיקה וגינס. עונת התיירות היא יוני-אוגוסט, אם כי אחרים ימליצו לך בעונות אחרות, בהן המחיר מוזל (מן הסתם...). אני טיילתי ביוני. מהו התקציב? שוכרת רכב? תלוני
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שבת שלום ענבל, אין לי ספק שלבקר באירלנד זוהי חוויה בפני עצמה,במקום שחיים 6 מיליון תושבים הרוגע והשלווה אינם מופרים, אין אבטלה, נהפוך הוא יש יותר מקומות עבודה מתושבים... בשנת 2000 עברה אירלנד מתיחת פנים רצינית, היום אירלנד התחדשה במבנים , התחבורה מאוד נו
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ענבל מצטרף באופן מלא לשתי קודמותי. להדגיש כי אנו היינו באוגוסט ובכל זאת לא היה צפוף ומזג האויר (זרזיף עדין של גשם) היה נהדר. אם את לא טסה מכאן ישירות בטיסת שכר יש גם אפשרות לא לעשות טבעת שלמה: אנחנו טסנו לעיר קורק שהיא נחמדה מאד לכשעצמה וחזרנו מדבלין. בק
            • שולה
              שולה נערך לאחרונה על ידי

טיסה מקילרני ללונדון אפשרי?
              מישהו יודע אם אפשר לחזור מקילרני ישירות ללונדון. אני מתכוונת באוגוסט לטוס מלונדון לכמה ימים בדבלין (הייתי לפני שנה בטיול מאורגן ורוצה לחזור לבד). משם לקחת רכבת לקילרני ליומיים שלושה. הייתי כמובן מעדיפה לחסוך את החזרה לדבלין. מה האפשרות לטוס חזרה מקילרני
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

המלצה ל-skaf על קילארני.
                אינני יודעת בקשר לטיסה, אך המלצה לקילארני: שכרי אופניים וטיילי ברחבי הפארק הענק והאגמים. ההנאה מובטחת. מוקרוס האוס מרשים (כניסה: כ-5 יורו)והגנים סביבו נחמדים (ניתן לוותר). הוסטל מצוין: נפטון`ס, וניתן שם לקבל הנחה לסיור מאורגן בטבעת קרי. הפאב המומלץ ביותר:
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסה מקילרני ללונדון אפשרי?:Re
                  אינני יודע אבל בודאי ניתן לחזור מקורק ללונדון וקורק במרחק כ- 2 ש` (''נהיגה אירית, לאט לאט...'') מקילרני.
                  http://www.vacationkillarney.com/
                  • שולה
                    שולה נערך לאחרונה על ידי

לעידו וגילת
                    לגילת ועידו. קודם כל תודה. ועכשיו, אני בת 60+, לא הייתי על אופניים 40 שנה, ואני גם לא נוהגת. הייתי בקילרני במסגרת טיול מאורגן (טבעת קרי). הצטרפתי בערב למופע ולפאב בשם לוראל (?) ממנו ברחתי אחרי 10 דקות. הכי נהניתי משני נגני הרחוב שעמדו וניגנו לידו ומפאב
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסה מקילרני ללונדון אפשרי?:Re
                      שלום רב, מצ''ב קישור לנמל תעופה בקורק, שם אני מניחה תוכל/י לקבל מימענה לשאלת זמני הטיסות ללונדון. מאחלת לך שהייה וטיסה נעימים מילקי
                      נמל תעופה קורק
                      • שולה
                        שולה נערך לאחרונה על ידי

תודה. מצאתי כל הפרטים
                        מצאתי, אם אצטרך, גם את האוטובוס (שעות הרכבת פחות נוחות) לקורק וגם טיסות של aer lingus. תודה לכולם. מסתבר שיש אפילו טיסה משדה התעופה של קרי לסטנסטד של .ryanair
                        • Yonatan in Dublin
                          Yonatan in Dublin נערך לאחרונה על ידי

תודה. מצאתי כל הפרטים:Re
                          There`s absolutely no need to go all the way to Cork. Kerry Airport is half way between Killarney and Tralee , and it`s sometimes known as Farranfore. Ryanair have regular flights from there to London and other places.
                          • שולה
                            שולה נערך לאחרונה על ידי

to Yonatan
                            yes. I checked it. they have yet their winter schedule, which will not give me enough time to get from Stanstead to Heathrow for a flight back to Israel. but it is still early. and I will wait for mine and theirs final planes. t
                            • Yonatan in Dublin
                              Yonatan in Dublin נערך לאחרונה על ידי

to Yonatan:Re
                              It appears that in the summer there will be two flights a day from Kerry to London. Pretend to make a booking for somewhere in July or August and you will see the times.
                              • שולה
                                שולה נערך לאחרונה על ידי

to Yonatan:Re
                                how nice I don`t have to decide now. yes, they have a morning flight. . it leaves me with the dilemma of taking the Stanstead express to Liverpool. getting to Paddington for the Heathrow express. (the Tube is too complicated for
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון