ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה דרך דוחא - מי שמע מי היה ??

פורום תאילנד
    9
    39
    9431
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liorana
      liorana נערך לאחרונה על ידי

זהו, התחלנו בתכנון (התעוררנו מאוחר מודה....), ובקרוב נפגש כאן הרבה אני מניחה, הפורום נראה לי מקור מידע מדליק. אשמח לפידבק על אופציית הטיסה דרך עמאן לדוחא ובנקוק?? מי ניסה? מתאים גם למבוגרים לא תרמילאים?? טרטור או סביר? שווה את הפער של 300$ לאדם ???
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שושי
        שושי נערך לאחרונה על ידי

לא יהיה לך 300$ פער, כי יש הרבה מאוד הוצאות..
        עכשיו כתבו על כרטיס דרך קיאב ב625$, בלי הוצאות נלוות בכלל ובלי להכנס לארץ שלא תוכלי לצאת מהנמל תעופה עם חלילה צריכים.
        שלא לדבר על נסיעה של שעתיים בתוך ירדן, שפעם הייתה מאוד ידודיתית אבל כבר לא כל כך.
        • ארז1
          ארז1 נערך לאחרונה על ידי

טיסה דרך דוחא - שמעתי, הייתי, עשיתי ונהנתי.
          מה שאני עשיתי היה עם טיסה לעמאן.
          החברה הקטארית (אם בה מדובר) היא מהמובילות בעולם.
          לארוחת ערב יש תפריט.
          שרות מעולה.
          מסך אישי עם VOD שעד שבוחרים מה לראות נגמרת הטיסה.
          העצירה בדוחא היא לארבעים דקות ובתכלס בקושי מספיקים לשירותים.
          הצוות מורכב מכל העולם. כך היו לנו בטיסה דיילים מברזיל, הולנד, אנגליה וכמובן תאילנד.
          השאלה לגבי ה-300 דולר היא בהשוואה למי?

אפשרי לקניה בדוחא.
          אפשרי לקניה בדוחא.(גודל:18.87KB)

אפשרי לקניה בדוחא.
          • שושי
            שושי נערך לאחרונה על ידי

אבל ארז..
            היית לך טיסה מהארץ, אין עכשיו מחירים זולים לטיסות אלה...

http://www.flyeast.co.il/cat/30-טיסות-לתאילנד
            • dimari
              dimari נערך לאחרונה על ידי

ההוצאה היא בערך 150 דולר לאדם לבד אם לוקחים מונית 2 ויותר ההוצאה מצטמצמת משמעותית.
              אני עדיין בהטלבטות קשה לטוס איתם או לא .
              לקחו לי סה"כ דמי ביטול של 18 דולר על ההזמנה הראשונה שביטלתי (איפה הם ואיפה החארות אלעל 150$) שהסוכנת לא אמרה על זה כלום בהתחלה אבל זה נמצא בבדיקה כרגע בפורום משפטי .
              אם 2 אנשים אז יצא פחות ואז שווה מאוד.
              שושי גם לנסוע לירושלים ב 443 היה פעם ידידותי והיום לא אז מה גם שם לא נסע.
              בקיצור לטוס במחיר טוב אם החברה מספר 3 בעולם .
              אם מאוד פוחדים ובמחירים של היום ניתן לקנות כרטיס של ארקיע לאמען ב 400 דולר בערך וזה יצא כמו השאר בערך 1000$ אבל כמו שאמרתי חווית הטיסה שונה מאוד כנראה ממה שאנחנו הישאלים הורגלנו .
              זה החלום אם לא השנה אז בטוח שנה הבאה Laughing
              • שושי
                שושי נערך לאחרונה על ידי

דימה
                אני כבר עשיתי זאת פעם, יבשתי לירדן, לעולם, בחיים שלי, ובשום מחיר, לעולם , לעולם לא אחזור על אותה טעות, קניתי מאוד בזול דרך האוזבקים, אז מי צריך את הסיפור הזה.
                מי שחושב שימצא בדקה 90 מחיר זול לטיסה, טועה בגדול, ולא משנה אם הטיסה היא למזרח הרחוק או לדרום אמריקה.
                דימה, אתה חייב פעם לטוס לדרום אמריקה, אתה יודע כמה הבנות שם יפות? Razz Rolling Eyes
                • ארז1
                  ארז1 נערך לאחרונה על ידי

שושי וגם liorana
                  אולי לא הובנתי כהלכה אבל פתחתי את תגובתי בהסבר "מה שאני עשיתי היה עם טיסה לעמאן".
                  אין לי כל ספק וגם היו לא מעט סיפורים בעניין, שהמעבר יבשתית והגעה לשדה בעמאן הם לא חוויה מומלצת.
                  גם שאלתי אני לגבי ההשוואה מול מי היא?
                  ובכללי, אני שילמתי לפני שנה וחצי 850 דולר.
                  • dimari

שושי וגם liorana
                    מה קשור אמריקה ובנות יפות(קשור מאוד אבל לא במקרה זה) טיסה אם קטארים להודו עולה כ 570 דולר טיפה יותר מחצי ממה ששילמתי.
                    ובכלל ההתלבטות היא בגלל שיש סיכוי שהויזה להודו לא תהיה מוכנה עד הטיסה (ככה הזהירו בסוכנות בגלל הסוכנת נסיעות המתטומטמת שאיתה עוד תהיה לי התחשבנות אישית אחרי שאשוב לא אמרה כלום על ביטול על זמני הכנת ויזה העיקר למכור כרטיס אז רק בשביל הכייף שלי אני עוד אתחשבן איתה Laughing ) ואז אני אצתרך באמת לשלם לאלעל 150 דולר להזיז את כל העסק ובכלל אפשר לשנות עד שבוע למועד הטיסה . ואז הטיסה כבר תהיה טיסת זהב. ובכלל לא משתלמת. ויהיה יותר זול לשלם את הקנס לטוס עם ארקיע לאמען ולטוס עם הקטארים.
                    מצחיק ועצוב. אז אני פשוט שוקל להקדים תרופה למכה ולא לעשות את הכל בדקה ה 90 כשהקטארים יעלו מחיר ואלעל ידפקו אותי ב### והויזה לא תהיה מוכנה .ואז אני אצתרך לחכות לאמצע אוגוסט.
                    יש לי עד יום שלישי הבא להחליט.
                    שושי לאט לאט גם לדרום אמריקה אני אגיע אבל קודם נסיים עם המזרח.
                    לסיכום אם יש טיסה זולה מהארץ אז עדיף מהארץ אם אין אז אולי כדאי לנסות . אף אחד לא מת מנסיעה לירדן , לעומת מאות ההרוגים שיש לנו רק בכבישים. (סתם חומר למחשבה)
                    • שושי
                      שושי נערך לאחרונה על ידי

שושי וגם liorana
                      אתה מדבר על טיסה להודו, לא יודעת מחירים, יותר זול מאשר לתאילנד, בטוח.
                      אבל אתה מתייחס רק למחיר הכרטיס, אתה טס לבד, הוצאות, רק בצד הירדני:170$, לאדם בודד, ואם תוסיף למחיר הכרטיס, כבר יגעת ל740$+ 20$ מעבר ישראלי, 760$, במחיר הזה אתה יכול למצוא גם מהארץ, ואל תשווה לי לאל אל Rolling Eyes
                      • liorana

תודה כולם, אשמח לעוד עצות לטיסות, לא ב 1300 $....
                        תודה על התשובות.
                        מבינה שאתם לא ממליצים על מעבר יבשתי לעמאן.
                        המקומות הולכים ואוזלים. פער בין קאטר (770) לבין טיסות ישירות הוא של כ 600 $ לכרטיס ואנחנו 4 (_!!!!). הלא ישירות אחרות כוללות קונקשיין של 15 שעות המתנה לפחות במדינות שונות. לא מצאתי משהו אחר. אשמח לשמוע. ואז יש 300 דולר פער בערך. הבעיה באמת אם נפספס בגלל עיכובים ונתקע שעות בדוחא .... Confused
                        טוב, נמשיך לחפש , אשמח לכל הצעה ועצה נוספת לגבי טיסות בשלב זה....אגב, טיסות המשך סגרתם מהארץ? איך המרכז למטייל בבנקוק שווה לסגור דרכם?
                        • liorana

אם הרולס כולל במחיר הכרטיס ..............יאללה קנינו!!
                          • dimari

ההבדל בין הודו לתאילנד הו בין 50-100 דולר זאת הבעיה שבמחירים כאלו אין בתחילת אוגוסט מהארץ בשום חברת תעופה.
                            העלויות בגדול לא אמורות לעבור את ה 150 $ לאדם כולל המעבר גבול.
                            שזה 100$מוניות הלוך ושוב 30 $ ויזות ירדן והשאר אגד לבית שאן . גם 760 וגם 800 דולר אם הייתי מוצא הייתי מחליף אבל אין שום דבר עד סוף אוגוסט כלום . אצל אוזבקים מצאו לי מקום אחד בקושי בתחילת אוגוסט ב 1100 דולר.
                            בקיצור אם זה 4 איש ההוצאה של הנסיעה לירדן תהיה די נמוכה כ 15$ לאדם למונית לכל כיוון ו14 $ ויזה לירדן + הוצאות הגעה עד המעבר בארץ. לכו על זה בלי לחשוב
                            הסיכוי שתקעו בקטאר די נמוך לא סתם הדירוג הגבוהה של הקטארים ואני בטוח שאם כבר להעביר זמן ארוך אז עדיף בשדה של קטאר ולא האוקראיני או האוזבקי או הטורקי.
                            • liorana

טיסה - מחירים באטרף...הולכים על טיסה של רויאל בסוף
                              אין הפרש גדול, הבנו שרויאל ג'רדיניאן נותנים מלון בשדה אם אתה מעל 8 שעות המתנה ויש לנו כ 11-13 שעות המתנה בכל צד. זה נכון? עלות 989 דולר.....בכל זאת יותר שקט נפשי מאשר אוטובוס....החלפת אוטובוס בגבול....החלפת מטוס בדוחא....על הקשקש של שעה בין טיסה לטיסה...אפשר להתחיל לתכנן הלאה. מקווה שלא עשיתי טעות.........
                              • slaeims
                                slaeims נערך לאחרונה על ידי

כן אבל צר לי לאכזב אתכם,
                                מדובר ב 4 נפשות ממשפה אחת.
                                לא עשיתן חשבון שיש לכם בזבוז של כמעט יומיים (בהלוך ובחזור)
                                אפשר לקצר את הטיול ביומיים ,
                                המעבר למלון ,זה לא הברקה,זה סתם לא נוח,
                                אם עשיתם את כל החישובים ובכל זאת אז לכו על זה בלי נקיםות מצפון ותהנו,
                                • slaeims

אם אתם 4 בני משפחה אחת,אז זה שווה
                                  • moga11
                                    moga11 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב.
                                    ממליץ בחום עם רואייל.
                                    הקונקשיינים ארוכים מאוד וזה לא כייף בעיקר
                                    בחזור כשרוצים להיות כבר בבית אחרי טיסה ארוכה.
                                    יש להם טיסות עם קונקשיין של שעה וחצי וגם של 7
                                    שעות,תתעקשו אצל הסוכן עוד ועוד עד שימצא לכם.
                                    המלון בעמן נמצא 2 ק"מ מהשדה לא מציאה אבל מתאים
                                    למנוחה ומקלחת,ומקבלים גם ארוחות.
                                    בהצלחה.............................moga11
                                    • liorana

אנחנו 4 בני משפחה אחת. מה זה משנה מבחינת שווה או לא - אשמח להסבר? חוץ מזה עם דוחא היתה לנו עוד בעיה...אז נאלצנו לרדת מזה.
                                      • slaeims

1.מסכים עם מוגה11 ,תנסו לצמצם את זמן ההמתנה לפחות בחזור,רואיל היא חברה טובה עם טייסים מנוסים.
                                        2.התכוונתי לחסכון של 1500 דולר למשפחה לא הולך ברגל,לגבי ביטול הזמן,למי שעובד ומנצל חופשה בתשלום,זה בכל זאת יומיים שהולכים לאיבוד.
                                        יחד עם זאת קחו בחשבון שהטיסה יותר קצרה מעמאן (8 שעות)
                                        • meirrre
                                          meirrre נערך לאחרונה על ידי

בעלי טס דרכם עם 2 נערים. היתה להם טיסה מדהימה. טסו ישראל עמאן , עמאן דוח, דוחא בנקוק.
                                          מטוסים ברמה והטיסה עברה להם ממש בכייף
                                          • שושי
                                            שושי נערך לאחרונה על ידי

דימה, לא יודעת מה סיפרו לך או מה שמעת, המחירים שאמרת, נכונים, אבל לא ב$$, בדינר, שהוא יותר יקר מהדולר, הייתי שם ושילמתי, וזה היה לפני 3 שנים, נגיד שעד עכשיו המחירים לא השתנו, מונית עולה 50 דינר כיוון.
                                            אם כבר דרך דוחא, לפחות וטוס וסע, אז יש הסעה מסודרת מהארץ, וכולל ויזה של ירדן.
                                            אבל שוב, לא מומלץ למשפחות, קייץ שעבר, אמא וילדתה טסו לבד, בגלל הקונקשון הקצר פספסו את הטיסה בחזור, "בילו" את כל הלילה בנמל עד למחרת...
                                            אני מבינה משפחה שבדחף רגעי רוצים לטוס לתאילנד, אבל אתה מזמן ידעת, עד לפני חודש היו כרטיסים זולים באוזבקים, וסופר זולים עם ארוסוויט.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון