מקומות מיוחדים בברלין
-
היות ויש לי זמן יחסית קצר לברלין באיזה מקומות באמת כדאי ללכת ליראות דבר נוסף אני והחבר שלי מעוניינים לבקר במועדון לילה אבל רק משהו מיוחד ועל רמה מי מכיר? -
מקומות מיוחדים בברלין:Re491796790376+ פלאפון של דב גלמור מדריך ישראלי בברלין שכל מי ששכר את שרותיו היה רק מלא שבחים. יש עוד מדריך ישראלי בשם נדב שיש לו אתר בעברית באינטרנט. הלינק מצורף. ברוכים הבאים לדף הבית של נדב גבלינגר. נדב גבלינגר חי מאז שנת 2001 בברלין במסגרת לימודים
נדב מדריך ישראלי בברלין -
מקומות מיוחדים בברלין:Reרוב המקומות ההסטוריים החשובים הם במזרח העיר,או בסמוך: אנדארטת השואה ומוזאון השואה ליד שער בראנדנבורג(חובה לכל ישראלי,לא להחמיץ את המוזאון במרתף קצה האנדרטה),הרייכסטאג וכיפת הזכוכית,שד` אונטר דן-לינדן,מגדל התצפית באלכסנדרפלאץ,בית הכנסת ברח` אוירנבורג,כיכר
ברלין -
לכל המתעניינים בעבר המשותףיש בלוג מאוד מעניין באינטרנט שעוסק ביחסי ישראל-גרמניה והוא יכול להיות מרתק למי שנוסע לבקר בברלין.
בלוג גרמניה ישראל -
לכל המתעניינים בעבר המשותף: -
לכל המתעניינים בעבר המשותף: -
מקומות מיוחדים בברלין:Reיש בברלין אינספור מועדוני לילה מעולים בכל חלק וחלק בעיר- והיא ענקית. השאלה איזה סגנון אתה מחפש, בכל מקרהק אני ממליצה לך בחום ללכת למקום שקרוב לאיזור מגורייך, גם כי יש מקומות שווים בכל מקום וגם כי לוקח לפחות שעה להגיע ממקום למקום באוטובוסי לילה (התחתית לא -
מקומות מיוחדים בברלין:Reיש בברלין אינספור מועדוני לילה מעולים בכל חלק וחלק בעיר- והיא ענקית. השאלה איזה סגנון אתה מחפש, בכל מקרהק אני ממליצה לך בחום ללכת למקום שקרוב לאיזור מגורייך, גם כי יש מקומות שווים בכל מקום וגם כי לוקח לפחות שעה להגיע ממקום למקום באוטובוסי לילה (התחתית לא -
שוב פרסומת לנדב הטרחןלא ברור מדוע נדב נדחף בכל פעם לברלין אנחנו ועוד רבים טיילנו עם עדנה שהינה נציגת ישראייר וארקיע ומאד נהננו. היינו גם קצת עם נדב ופשוט סבלנו-הבחור מלא ידע אבל טרחני ומשעמם להחריד.. אז תלוי אם באתם לעשות דוקטוראט בברלין או סתם לטייל ולראות הרבה ובזמן קצ