אזרחות הודית
-
אזרחות הודית יכולה להועיל לי במשהו בטיול במזרח (הודו, נאפל ותאילנד)? -
אזרחות הודית:Reאה, האמת, לא נראה לי שיש משהו שאזרחות הודית יכולה להשיג לך שויזה רגילה לא תוכל. חוץ מזה, איך בדיוק את מתכוונת להשיג את זה? סביר להניח שע''מ לקבל את זה צריך או למלא טפסים ולחכות, משהו שסביר להניח יקח הרבה זמן, או להתחתן עם הודי....... -
אזרחות הודית:Reכל אזרחות , או יותר נכון דרכון זר מועיל בחול וגם במזרח. קודם כל תוכלי באמצעות דרכון זר להכנס למדינות שלא מתיורות כניסת ישראלים , או מקשות כניסה כזו - מלזיה , אינדונזיה ובנגלאדש. האחרונה פחות אטרקטיבית לטיול (אם כי המדינה הצפופה ביותר בעולם חייבת להיות מענ -
אזרחות הודית:Reוגם לא תצרכי ויזה להודו....עוד חיסכון ואם אינני טועה יש גם משהו בנפאל לבעלי ויזה הודית -
אזרחות הודית:Reוגם לא תצרכי ויזה להודו....עוד חיסכון ואם אינני טועה יש גם משהו בנפאל לבעלי ויזה הודית -
אזרחות הודית:ReI think that you can go to Nepal for free. More imprtant - you can go to Bhutan without the need to pay 200$ a day and without to do it using a Bhutani travel agency. -
תודה לכולם, אבל לצערי זה לאחשוב כי התקשרתי לשגרירות והם אמרו לי שהם כרגע עסוקים בלעדכן את החוקים או משהו כזה ואי אפשר להוציא אזרחות בחודש וחצי הקרובים...