מה המרחק בין צאנג מאי לפאי?
-
מישהו מכיר אתר באינטרנט של פאי? איך כותבים פאי באנגלית -
המרחק הוא בערך 4 שעותבנסיעה באוטובוס מקומי -
מה המרחק בין צאנג מאי לפאי?:Reהמרחק הוא בין שלוש לחמש שעות תלוי איך אתה נוסע. יש אוטובוס ציבורי שנוסע כחמש שעות. אוטובוס ישן עם מאוור על התקרה. אני נהניתי אך לא בטוח שילדים יהנו. יש אפשרות להזמין מונית ואן שאורך הנסיעה איתה כשלוש שעות. הנסיעה לפאי יפה כל כךךךךך. העיירה מקסימה באנ -
מה המרחק בין צאנג מאי לפאי?:Reקראתי על אגלי הטל בבוקר ונשפכתי לרסיסים. -
מה המרחק בין צאנג מאי לפאי?:Repai בערך 100 קמ בכביש לא ישר. -
-
שאלה לשלום הבתנראה לי מקסים פאי. בא לי לחלק את הזמן בין ציאנג מאי לפאי. חמישה ימים וחמישה ימים. שאלתי אם אני רוצה להגיע מפאי לקוסומוי בטיסה איך אני עושה את זה? כי קוסומוי תהיה התחנה הבאה שלנו. בפאי אפשר לבלות באיזי? סתם לשוטט בכיף בלי מסעי טירונות? -
שאלה לשלום הבת:Reאולי יש לך תמונות סרוקות מפאי שאת יכולה למייל לי? נדלקתי על המקום -
פאי-קסם של מקוםזה לא צחוק! בחמש וחצי בבוקר שהתרנגול מעיר אותך אין מצב לשינה. יש גשם של טל (טיפות ענקיות) וטיול רגלי ברחוב הראשי וכל הילדים מתכוננים לבית ספר ויש ברחוב הראשי בית מאפה קטנטן עם מאפים חמים מהתנור וכל האנשים שמשום מה לא רואים אותם במהלך היום (רובם מוסלמים) -
שאלה לשלום הבת:Reבאתר שavi שלח לך יש תמונות של פאי.לא נעים לי להגיד שהוצאתי משם כדי שתהיה לי תזכורת. בפאי התקלקלה לי המצלמה שלא עמדה ביופי. -
פאי-קסם של מקום:Reהרגת אותי. אני מת! בדיוק מה שאני אוהב! איך אני אחר כך מגיע משם לקוסומוי בטיסה? -
שאלה לשלום הבת:Reלדעתי צ`אנג מאי חמישה ימים זה המון. שלושה מקסימום הייתי מקציבה. מפאי לקוסמוי צריך לעבור דרך צ`אנג מאי. ואם בטיסה אז רק בנגקוק אייר ולהזמין טיסה מראש כי זו החברה היחידה שטסה לקוסמוי לפי התיאור שלי בהודעה הקודמת אני מקווה שתבין שבפאי אפשר להירגע ולעש -
פאי-קסם של מקום:Reחוזר לצאנג מאי וטס -
אפשר להסתדר שם בלי רכב? -
מה זה מה הו סון? -
אפשר להסתדר שם בלי רכב?:Reאם יש לך רישיון לטוסטוס או ניסיון קודם וזה תנאי לרכיבה בדבר זה אז אפשר להסתובב עם טוסטוס או לשכור מוניות שאני לא ממש ראיתי שם. אין צורך ברכב בפאי אלא אם אתה רוצה לצאת מהעיירה ואז יש סוכנות מצוינת (איה) שכחתי את השם שדרכם תוכל להזמין רכב. לגבי הטוסטוס אני -
אפשר להסתדר שם בלי רכב?:Reאם רוצים לסתלבט בלי לעשות הרבה לשבת ליד המים ולהקשיב לרשרושם אז כן .חוץ מזה אפשר לקחת שם טיולים מהמקום ולחזור בערב -
ככה..לא עשית שיעורי בית?לא הייתי לכן לא אוכל לענות. -
מה זה מה הו סון?:Reעיר נחמדה שנמצאת במרחק של עוד 100 קמ מפאי שבאזור שלה גם נמצא שבט ארוכות הצוואר.מה הונג סון. -
פאי בשטפונותנכנסתי עכשיו לאתר של גסט האוס בפאי על הנהר. כתוב שם שהמקום סגור עד סוף אוקטובר בגלל השטפונות שהיו שם. מה הנזק בפאי? אפשר בכלל לבקר שם? Flooding situation update: This hotel has been closed until the end of October 2005. The Baan Krating Pai Resort is s