תאילנד או ויאטנם ?
-
שלום ! אנחנו רוצים לטוס לירח דבש של שבועיים ומתלבטים בין תאילנד - האי קו פיפי ( מעדיפים כמה שפחות ישראלים ובלאגן ) או ויאטנם . אנחנו רוצים לטוס בינואר למטרה של חופש ''בטן גב'' וגם אפשר קצת לטייל באזור 1. האם יש אפשרות כזאת בויאטנם - חופים יפים ומפנקי -
תשובהקודם כל שיהיה במזל טוב! לשבועיים ירח דבש הייתי ממליצה על תאילנד, קופיפי מדהימה ואתם יכולים לקחת שייט לחוף שקט יותר מהחוף הראשי שכולם מגיעים אליו.. בשבועיים תוכלו גם להנות מהאיים, אני ממליצה לטיול לקחת טיסה אם יש או אוטובוס (נסיעה של מבוקר עד הערב,עדיף -
תשובה:Reשלום קרן ותודה על התשובה , אני מבינה ששבועיים בקופיפי זה יותר מידי , האם כדאי לשלב עם איים נוספים , אם כן אז עם אילו מה זה המקדשים בקמבודיה ? אנחנו בקטע של לראות נופים 1. האם הדרך באוטובוס לשם היא יפה ? 2. כמה עולה טיסה לשם 3. כמה ימים מומלץ להשאר ש -
תאילנד או ויאטנם ?:Reמצטרפת להמלצה:שבועיים זה תאילנד,ממש לא ויאטנם. מזל-טוב! -
תאילנד או ויאטנם ?:Reחד משמעי ``ויאטנם``מדינה מדהימה והכי רומנטית בעולם!!! דרך אגב חזרתי לפני שבוע מויאטנם!!! בהצלחה!!! אריק* -
תאילנד או ויאטנם ?:Reמצטרף לבברכות המזל טוב . מבחינת לוגיסטיקה , תאילנד עדיפה . ויזה על המקום , אין צורך בטיסות , הדרכים נהדרות , פינוקים ומה לא . האי קופיפי הוא אי קטן ואם אתם לא חסידיי בטן/גב , תמצו אותו לאחר מספר ימים . איים/חופים סמוכים לקו פיפי הם : קו לנטה , פוקט , רא -
הי יעלטוב אז אני כן ממלצה לבקר בעוד איין, אני חושבת שקראבי זה באיזור של קופיפי אבל אני לא בטוחה, אולי כדאי שתשאלי פה בפורום, הדרך לקמבודיה יפה אך קצתקשה, למיטב זכרוני הכבישים מעט משובשים,תבררי לך אם טיסה זה משתלם, עדיף. ובמקדשים מספיק להיות יומיים,זה אתר מדה -
מצטרף לכמה מקודמיומציע להתרכז בתאילנד ולא להגיע בויטנאם. רק שלא תבינו לא נכון- יש דברים יפים בויטנאם, אבל לדעתי לטיול קצת ועצמאי לא שווה להגיע לשם ולקבל טעם רע מהמפגשים עם האוכלוסיה הויטנאמית שלא תמיד נעימה. אני רק יכול להוסיף סיפור עדכני- כשחזרתי בתחילת אוקטובר מחודש -
וידויגם אני הגעתי למצבים של סבל מהתושבים בויאטנם, אני ממש רציתי כבר לעוף משם כשהגעתי לצפון (מהדרום) וכך עשיתי!! -
וידוי:Reאז מסתבר שאנחנו באותו ראש בקטע של ויטנאם? איפה טיילת חוץ מזה? -
וידוי:Reהייתי בתאילנד לאוס קמבודיה ויאטנם הודו וסרי לנקה, ובעוד חודש שוב להודו.. ואתה? -
וידוי:Reתאילנד לאוס קמבודיה ויטנאם סין סין סין נפאל ולפני 3 שבועות חזרתי מביקור שני בנפאל