רישיון נהיגה בינלאומי
-
אמורים לנסוע בעוד שבוע, וטרם הוצאנו רשיון נהיגה בינלאומי. האם עקב השביתה תהיה לנו בעיה?? הדואר שובת, וסבורתני שאם משרד הרישוי שובת, גם לא ניתן יהיה לעשות זאת בממסי. -
רישיון נהיגה בינלאומי:Reלא פשוט יותר להתקשר לממסי ולשאול? -
כמה תתקשקשו עם זה?מוציאים כל כך הרבה כסף על טיול לחו''ל וכל כך הרבה זמן על השוואות מחירים וסוכני נסיעות אבל חוסכים את הפרוטות והחמש דקות של הכנת רישיון בינלאומי תקף כמו שצריך. בחיפוש מצאתי שבחודשים האחרונים היו 107 הודעות בנושא ''רישיון בינלאומי'' ועוד 17 על רישיון בין לאו -
צודקת ב 100% -
לפי התקנון אסור לפרסם חברותאני ניסיתי לתת דוגמא ורשמתי שם חברה שהיה נכון לאותה עת . וההודעה נמחקה . כי כתבו לי שאסור לפרסם חברות -
רישיון נהיגה בינלאומי:Reבסניפים המרכזיים של איסתא אפשר גם להוציא רשיון בינלאומי במקום, תוך 10 דקות.פשוט להתקשר ולשאול... -
רישיון נהיגה בינלאומי:Reבסניפים המרכזיים של איסתא אפשר גם להוציא רשיון בינלאומי במקום, תוך 10 דקות.פשוט להתקשר ולשאול... -
צודקת במליון אחוז... -
באיסתא הפסיקובאיסתא כבר לא ניתן להוציא רשיון בינלאומי. -
עדכון ושאלה לגבי רשיון בי''לאכן,עפ''י מה שנאמר לי באיסתא הם הפסידו במכרז ולא ניתן יותר להוציא רשיון נהיגה בינלאומי דרכם.השאלה היא מי זכה במקומם?אין פה ענין של כסף אלא פשוט לדעת דרך איזו חברה אפשר לעשות במקום רשיון,פרט לממסי שלי,אישית קשה להגיע. -
אפשר גם בדואר בחלק מהסניפים -
בדואר -לינק בפעם המיליון -
באיסתא הפסיקו:Reואי ואי ואי איך שדברים משתנים מהר...................... -
עדכון ושאלה לגבי רשיון בי``ל:Reאופרן - חברת השכרת רכב מנפיקה תוך דקות ספורות רישיון כזה. הכתובת : בן-יהודה 1 , בניין מגדלור קומה א` צד שמאל תל-אביב . בהצלחה ! נסיעה טובה ובטוחה -
עדכון ושאלה לגבי רשיון בי``ל:Reאופרן - חברת השכרת רכב מנפיקה תוך דקות ספורות רישיון כזה. הכתובת : בן-יהודה 1 , בניין מגדלור קומה א` צד שמאל תל-אביב . בהצלחה ! נסיעה טובה ובטוחה