קוסמוי או קופיפי
-
אני נוסעת בשבוע הבא ל-3 שבועות. לאחר הצונאמי , מה מומלץ קוסמוי וקופנגן או קופיפי? -
קוסמוי או קופיפי:Reקוסמוי וקופנגאן לא נפגעו בכלל בצונמי ובנוסף הם איים צמודים, ז''א שרק מעבורת של חצי שעה או שעה מפרידה בינהם... קופיפי נפגעה אבל שוקמה (חצי ממנה) לכל אי יש משהו קצת אחר להציע (אני לא הייתי בקופיפי כי הייתי בצונמי) לפי דעתי ללכת של שלושתם.. ואם אין ברירה. -
אין דנ דינו.............. -
-
קוסמוי או קופיפי:Reאני הייתי גם בקופנגן(רבע שעה מקוסאמוי)וגם בקופיפי ולכל אי אופי משלו. קופנגן-ידוע בחיי הלילה שלו(מסיבות עד הבוקר על בסיס יומי שלא לדבר על ה-FOOL MOON RARTY).באי זה יש המון ישראלים וסקנדינבים. קופיפי-הייתי במאי לאחר הצונאמי. וכשאני היית שם הוא היה בשלבי ה -
קוסמוי או קופיפי:Reחזרתי מקופיפי לפני כשבוע. האי עדיין מדהים, אך ניכרים בו סימני ההרס והחורבן של הצונמי. לדעתי אין מה לעשות באי יותר מ3 ימים. באי ישנה אוכלוסיה מוסלמית, ולא פעם הרגשתי יחס עוין מצידם. מוכרת בחנות אמרה לאשתי, שהיא מקווה לא לראות אותה יותר בחנות! קוסמוי -
קוסמוי או קופיפי:Reאין מה לדבר בכלל קו פי פי לוקח בשקט כל אי בתאילנד, ואני חזרתי השבוע משמונה איים בסמוך לו יש את קו לנטה וריילי ביץ`. הנאה צרופה אם כבר איים אחרים - קו סמוי וקו טאו קו פנגן המוני, ישראלי לעייפה ודי משעמם