אישה לבד בפיליפינים
-
מתכננת נסיעה לפיליפינים ומבקשת כמה טיפים מכם, שהיו שם: 1. האם אישה לבד יכולה לטייל בפיליפינים ללא כל חשש? 2. האם טיול של חודשיים יכול למצות חלק נכבד מן האיים? 3. האם זקוקים לחיסונים מיוחדים לפיליפינים (חוסנתי לפני כ-3 שנים לטיול במזרח)? אשמח לשמוע טיפ -
חפשי את שוליעשי בחיפוש שולי עם האוזבקים. היא נסעה לפני כמה חודשים לפיליפינים לבד. כתבה המון שאלות לפני ונתנה פרוט מסע אחרי. היא בוודאי תשמח לעזור -
אישה לבד בפיליפינים:Reהיי הילה, הייתי בפיליפינים לפני מס` שנים ואני ממליץ בחום. האוכלוסיה שם עדינה מאוד, אנשים מקסימים, אבל הארץ לא מתויירת במיוחד בהשוואה למדינות הגובלות בתאילנד, עקב מחיר טיסה גבוה יותר ובגלל שיש קצת בעיות בטחוניות באי הגדול הדרומי (מינדנאו - משרד החוץ ל -
אישה לבד בפיליפינים:Reהיי הילה מאוד ממולץ לטייל בפיליפינים , מדינה מקסימה . חזרתי משם לפני כחודש , טסתי עם אל על לבנקוק וטיסת ההמשך למנילה עם תאי . יכול להיות שהמחיר קצת יותר יקר אבל ההמתנה בבנקוק היתה קצרה (כשעה וחצי). חודשים יספיקו לך , לגבי הטיול לבד כמובן שצריך לנק -
אהלן לחברי היקרים -התגעגעתיהי הילה ואווו פיליפינים אחלה של מקום ואני מחזקת את מה שכבר אמרו לך כאן יש שם אוכלוסיה מדהימה נופים מההמים אנשים ממש מקסימים אין בעיית תקשורת כי כולם מדברים אנגלית...אני חזרתי במרץ וטיילתי לבד שבועיים בפיליפינים ..הייתי רוצה יותר אבל אין מה לעשות לא תמיד א -
אישה לבד בפיליפינים:Reתמונה של הר געש טאאל שנמצא בתוך האגם -
החוף הלבן בפורטו גלרו -
חוף בבורקאיבמידה ותחליטי לקחת טיסה אז יש 2 אופציות בהגעה עם טיסה.. האחת -אם את נוחתת בקליבו אז משם את לוקחת הסעה של 3 שעות עד לקטיקלן ומשם סירה ותוך 15 דקות את באי בבורקאי..וכשאת יורדת מהסירה תלכי שמאלה שם נמצאים רוב הגסט האוסים ואיזור המסעדות מקום רועש יותר וקרוב ל -
תודה אנשים יקרים ושוליתודה תודה ושוב תודה על התשובות המהירות והמקיפות. בייחוד תודה לך שולי יקירתי, עזרת לי מאוד. אם מישהו זקוק למידע על הודו אשמח לחלוק איתו, אחרי שנה וחצי באיוזר, גם על לאוס ותאילנד שוב תודה. ושולי, אצור איתך קשר בנפרד יום כתום הילה -
מפה שאולי תעזור כהתחלה