רומא - עלות טיול?
-
שלום... בהנחה שיש לי טיסה ומלון מוזמנים מראש לשלושה ימים ברומא... כמה אתם מעריכים עלות שהות בעיר? האם היא יקרה? האם יש אתרים שהכניסה אליהם בתשלום? תודה! -
רומא - עלות טיול?:Reרומא עיר יקרה באופן מופרז ומקומם. עבור פחית דייט-קולה בדוכן רחוב משלמים שם בין 2 ל-3 יורו.....נו באמת. לפחות לפורום הכניסה חינם. -
שון קח את עצמך בידים!אם אין לך משהו להוסיף אל תוסיף! במה הועילה תשובתך הפעם? האם השואל ידע לחשב תקציבו לפי עלות פחית קולה? הפורום הזה נוהג לעזור לאנשים כאן ברצינות! -
הרגיעי את עצמךמדד פחית דייט קולה הוא אינדיקציה ליוקר.אם לא הבנת(וניראה לי שלא). בדיוק כמו מדד הצ`יזבורגר של מקדונאלדס ברחבי העולם. -
הרגיעי את עצמך 2ואגב,הכניסה חינם לפורום, מתייחסת לפורום הרומאי, -
סייג לחוכמה - שתיקהמוטב היה אלמלא ענית -
אז תשתקי -
שון קח את עצמך בידים!:Reלי נראה שאת קופצת לחינם. אני גם הייתי ברומא ב-2004 ואני לא זוכר את התקציב הנדרש אלא רק שהיה יקר מאוד אז האדון שון החליט בכל זאת לסייע במשהוא ונתן לה את מדד הפחית שהוא בהחלט מדד שנותן מושג על היוקר לעומת מקומות אחרים. אני לא ראיתי עד עכשיו שמישהוא כולל את -
רומא - עלות טיול?:Reלאתרים היותר מפורסמים (בזיליקת סן פייטרו, הפנתיאון, כנסיית וינקולי, פורום רומנה) הכניסה היא בחינם. למוזאונים ולקולסיאום הכניסה בתשלום. אני מניח שא. בוקר תאכלי במלון, כך שבמשך היום תאכלי משהו קל ובערב ארוחת ערב בפיצריה/מסעדה, תקציב של כ - 50 אירו ליום לאד -
רומא - עלות טיול?:Reעלות תחבורה ציבורית : נסיעה בודדת (כולל החלפת קווים) עד 75 דקות , עולה 1 אירו. כרטיס ''יומי'' (תקף עד למחרת בשעה 12:00) , עולה 4 אירו. כרטיס לשלושה ימים 11 אירו. -
מדד הביג-מק, לא הצ`יזבורגר. -
למה להגזים?מחיר המזון ברומא בדיוק כמו בארץ. ו100 יורו לזוג זה מוגזם.לתחבורה ציבורית תקני כרטיס ל3 ימים . ארוחה במקום נורמלי 30 יורו לזוג(לא מסעדת גורמה) משהו כמו סלט פסטה,מנה בשרית. תהנו ולא להיבהל...חזרתי מלונדון ושם באמת הכל יקר בהגזמה מטורפת -
טוב שאתה כאן..... -
רומא -כמו בכל מקום-תלוי מה אתה רוצה ואוהב. יש מ ה כ ל.שווקים,חנויות יוקרה,אוכל עממי וגורמה. מה שהכי חשוב-אין על העיר הזאת ואסור להפסיד. תהנו. -
תודה לכולכם!!!בהחלט נתתם לי מדד טוב
המון תודה.