דרכי הגעה לקנקון מהארץ
-
הייתי מעוניית לדעת מה הם הדרכים להגיע מהארץ לקנקון (טיסות) תודה!!!! -
דרכי הגעה לקנקון מהארץ:Reבאופן הרגיל, אם הכוונה לטייל בסביבה ולוא דווקא לנפוש בעיר הדרך הרגילה היא ממקסיקו סיטי ואולי גם ממיאמי, שאלה מה יותר זול בסה''כ ומה אתה רוצה לעשות לאחר שתהיה שם. אם הכוונה היא לנפוש בקנקון, הדרך הטובה ביותר היא לרכוש חבילת נופש בארה''ב, דוג` ניו יורק, שת -
תודהבגדול התוכנית היא לנפוש באזור ורציתי לדעת האם יש טיסות ישירות מארופה לקנקון?? -
תודה:Reלבריאות קשה לי להאמין שיש טיסת ישירות מאירופה לקנקון. בעיקרון אמר לי פעם תייר אמריקאי, שנוסע רבות בעולם, שהוא לא מבין את הישראלים שנוסעים לקריביים לנפוש וכו`. יש להם ים ואיים יפים מאוד ממש ליד, יוון, תורכיה, סיציליה, סרדיניה, טנריף (לא ממש ליד). זה -
מה שאני עשיתי3-4 חודשים ממועד הנסיעה המתוכנן התקשרתי ישירות לאלעל (לא לסוכני נסיעות....),וקיבלתי אחלה הצעה בפחות מ1200 דולר לכרטיס-ת''א ניו יורק,ניו יורק-קנקון,קנקון-ניו יורק (שהייה בניו יורק)וניו יורק-ת''א הכול במטוסי אלעל וקונטיננטל.1200 דולר לדעתי (בתור אחת שכרטיס -
מה שאני עשיתי:Reנשמע מעניין אם אכן את בדרך כלל ''מצליחה'' לטוס לניו יורק ב 1000 $. הטיסות האחרונות שלי לניו יורק היו באל איטליה ב 670 $ ולאחרונה, בסוכות שנה שעברה בשיא הביקוש ב 720 $ (ישראייר). זה משנה קצת את התמונה אם כי מחיר חבילה מניו יורק לקנקון צריך לעלות כ 600 ד -
דרכי הגעה לקנקון מהארץ:Reאני טסה בסוף ספטמבר עם אל על עד מדריד ומשם ישיר לקנקון בחברת אייר אירופה. את הטיסה מצאתי באיסתא והיא עולה לי 1170$ באופן עקרוני קודם מצאתי טיסה עם אייר פרנס שמגיעה לקנקון עם שתי עצירות בפריז (כולל לילה על חשבונם) ובמקסיקו סיטי שהייתה יותר זולה 1070$ אבל -
תודה לכולםעוד שבועיים כבר שם....