גל שחר סנומן
-
עוד שבועיים..... די אני מתה ... לא יכולה יותר לחכות... זה מטריף אותי מבפנים.. ושילכו לעזאזל כל אלו שיאמרו עכשיו שזה לא צ`אט... אי אפשר לעצור רגשות... לא שומרים אף פעם : לא גזים...ולא התרגשויות... -
גל שחר סנומן:Reגזים ? בשרותים!!! התרגשות? מקבלים!!! אבל שילכו לעזאזל? מדוע?? -
גל שחר סנומן:Reהיי סקיפ ! את התחושה אנחנו מכירים ללא תוספות ריח וצבעי מאכל... אני כבר מאוקטובר מסתובב כמו ג`וק שקיבל כפכף לראש ובנובמבר קצב הלב שלי נחלש. נכון לעכשיו אני מרגיש את הדופק חוזר למצבו הרגיל ובעוד חודש (17 לינואר,בעזרת השם ועוד כמה שמות..)אני אראה כמו עץ חג -
סקיפי סקיפיהי יקירה את הגזים שימרי לעצמך, ועל ההתרגשות ספרי לנו. מכול סופרי הימים.. חג חנוכה שמח ומלא שלג, בכול האתרים אליהם אנו נוסעים.. -
גל שחר סנומן:Reהי סקיפי וכולם עבר שבוע שלם שבו לא ''דיברנו'' בכלל. אני אמנם מסכימה איפהשהוא עם צ`רלס והשאר אבל בסוף שבוע אי אפשר לצפות מאיתנו ליותר מידי.... חוץ מזה בעוד שבועיים אנחנו כבר נוסעים וכשנחזור יהיה לכולם שקט מאיתנו. יש חדשות טובות- ההורים שלי קיבלו את הדרכ -
לאבי קוזוכתבתי שילכו לעזאזל, כי יש כאלו שלא אוהבים את ''בילבולי הביצים''-רוצים פורום איכותי !!! יש משהו בזה... -
גל שחר סנומן:Reהלואי וירד המון שלג ........ יש ללאפלאן צ`אנס עוד שבועיים להגיע לפתיחת מסלולים של 100% , אחרת , אני לא נוסעת.....סתתתתתתתתתתתתם........... אז ביינתים שיהיה לכם חג שמח!!!!! ואל תאכלי הרבה סופגניות...שהחליפה שמדדת לפני חנוכה,תעלה גם אחרי החג... להתר -
גל שחר סנומן:Reלמרות כל המאמצים אכלתי בדיוק עכשיו אחת. אבל לא נורא הייתי היום בחדר כושר... -
הופה-בכושרבסוף עוד רק נראה את שביל ה''עשן'' שתשאירי אחריך במסלול... -
לאבי קוזו:Reקיבלתי -
הופה-בכושר:Reאלתשכחי שאני עדיין נקראת הדובונית....