ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניה וזנזיבר

פורום אפריקה
    3
    7
    1922
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לנסוע עם חברה ביולי לקניה ולזנזיבר, לטיול של 2-3 חודשים. מה מזג האוויר שם ביולי? האם המעבר מקניה לזנזיבר הוא מרחק טיסה או שאפשר להתנייד בדרך אחרת? אמרו לי שמסוכן להיות שם שתי בנות לבד.זה נכון?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

קניה וזנזיבר:Re
        מזג האויר צריך להיות טו ולא צריך להוות פקטור בטיול שלכן. אם אן מתכוונות לסיים בזנזיבר אז תלכו לקנדווה שזה צפון אבל נדמה לי שקראתי שהאזור נשרף לאחרונה אז תבדקו את הנושא. ניתן להגיע לזנזיבר בטיסה מאוד קצרה מניירובי או מומבסה- משהוא של פחות משעה או ברחפת
        • lital_shvarts
          lital_shvarts נערך לאחרונה על ידי

בכלל לא מפחיד להיות שם שתי בנות לבד- אם יש צורך בעוד שאלות תתקשרי 055-588297
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני יכול לחזק את דעת הקודמים בקשר למזג האויר ובקשר לבטחון האישי בתור 2 בנות. המעבר בין קניה לזנזיבר בין אם בים ובין אם ביבשה אמנם ארוך יותר מטיסה אך טיפה יותר זול ומה שיותר משמעותי, יותר מרתק וחוויתי. אם בכל זאת תחליטו לטוס הרי שהתוספת על מחיר הטיסה לני
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אני יודע שהמזג אויר במומבסה עד סוף אוגוסט גשום מאוד אם כי די חם.יש מעבורת ממומבסה לזנזיבר, משהו כמו 4 שעות. יש עוד אפשרות והיא להגיע לטנזניה לדאר א סאלאם ,ומשם במעבורת זה די קצר , משהו כמו 40 ק''מ. טיול נעים שיהיה לכם, הנופים מהממים!!!
              • אורית זמיר
                אורית זמיר נערך לאחרונה על ידי

ריקי הי טיילתי בקניה אוגנדה טנזניה וזנזיבר אין בעיה לצאת שתי בחורות תמיד מכירים אנשים בעיקר בניירובי ממנה יוצאים לטרקים או ספארי. לגבי המעבר לזנזיבר לוקחים שאטל אוטובוס של תיירים מניירובי להרושה זו עיר (קצת מסוכנת בטנזניה מרחק נסיעה של כ-5 שעות ומשם לוקח
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לזנזיבר יש דרך נוספת להגיע - באוטובוס מניירובי לדאר-אס-סאלאם -העלות כ-25$ זה לוקח כ-20-25 שעות ויותר . עוד באותו יום אפשר לקחת מעבורת לסטון טאון שבזנזיבר. מחיר המעבורת הוא 20$ והיא לוקחת כשעתיים. תהנו.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון