חופשת סקי רק ל-4 לילות???
-
אני ובעלי רוצים לנסוע לחופשת סקי באירופה אבל רק מראשון עד חמישי ואנחנו לא מוצאים אף חברה שמוציאה חופשות כאלה -כולם זה מראשון עד ראשון או שבת עד שבת. האם מישהו יודע איך ואיפה מזמינים חופשה בת 5 ימים בלבד? -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reממליץ לך על אתר ביוון בשם פארנסוס. הלינה בעיירה ארחובה. אתר גבוה אין בעיית שלג בד''כ מינואר ואילך, עיירה נחמדה מאד. -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reאני עשיתי דבר דומה בצ`כיה בשנה שעברה. אפשרויות נוספות: 1. אנדורה (שנה שעברה איסתא ארגנו. אין לי מושג אם גם השנה). 2. טיסה סדירה למינכן, ומשם - קדימה לאוסטריה. זה - אולי - מה שאעשה השנה. אני גם מעונין בחופשת סקי של א`-ה`, אז אם יש לכם עוד מידע (או אם תר -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reהכי קצר שנתקלתי השנה היה לרומניה ל 5 לילות! -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reלטוס לוינה - יש אתר מצוין במרחק שעה נסיעה בלבד. אפשר לגלוש גם בלילה של יום ראשון. -
חברסקיעל איזה אתר אתה מדבר? מאיר (לזו) -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reחברת השטיח המעופף מציעה חופשות של ארבעה לילות לאנדורה, טיסות לברצלונה. חוץ מזה.....כל משרד נסיעות שמכבד את עצמו יוכל להרכיב עבורך חבילה עם טיסות סדירות, גם ליומיים
ירון -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reלא כדאי!!!! גם אני עשיתי את זה בשנה שעברה ובסוף לא נהנים (הגוף עוד לא חם וכבר אורזים חזרה) וזה עולה כמעט כמו שבוע (כי ההוצאות הקבועות זהות - טיסות וסקי פס). למה לכם? לא המקרה אתרי הסקי עובדים על שבוע שלם. למה לרבע את המעגל? -
חופשת סקי רק ל-4 לילות???:Reתופסים קצת אומץ, שוכרים רכב, מזמינים מלון, הכל באינטרנט, שוכרים ציוד - והכל אותו דבר רק יותר חופשיים לעשות בדיוק מה שרוצים. גם הדרכה אם צריך. מנסיון התוצאה הסופית ברמה גבוהה יותר. אולי 100$ יותר יקר, לא בטוח, אבל שווה את העצמאות. -
חופשת סקי רק ל-4 לילות-ישלדעתי את יכולה לנסוע עם בעלך לבולגריה ישנם טיסות בימי שבת ורביעי ואת יכולה ליצור קשר עם קוסטה (בחור בולגרי שדובר עיברית) והוא יסדר לך את הכל למעט טיסה את הפרטים של קוסטה את יכולה לברר באתר בעמודים הקודמים -
פארנאסוסהידעתם? לפי המיתולוגיה היוונית ההר פארנסוס קודש על ידי זאוס והיה מקום משכנן של המוזות.....ואה כן,זוהי הנקודה השניה בגובהה בסן פרנסיסקו ושם נמצאת הפקולטה לרפואה של ה UCSFוסהדי שבמרומים שקר שם..... ואשר לתוכניות דווקא ראיתי כמה הצעות לסופי שבוע במחיר סביר.