גודל תיק למזרח
-
תיק של 55+10 מספיק לטיול של כמה חודשים במזרח (תאילנד, לאוס,קמבודיה) כולל טרקים בנפאל ? -
גודל תיק למזרח:Reכמה שהתיק יותר קטן , יותר טוב ...
-
גודל תיק למזרח:Reככל שהתיק גדול יותר, כך ממלאים אותו ביותר זבל. אני טיילתי עם תיק בגודל 65+10. הגודל מבחינתי היה אידיאלי לכל הטיול. אני לקחתי שק''ש שתפש די הרבה מקום. אני מניח שבלי שק''ש תיק של 60 ואולי אפילו פחות יהיה מצויין. -
שק''שלמרות שכולם אומרים לי לא לקחת ... בא לי
אז בתור משהו שלקח... מה יש לך להגיד בעניין? טעות? לא נורא? כדאי?
כבר סחבתי אותו טיול שלם ברדום אמריקה אז זה לא מה שמפחיד אותי...
(מסלול נפאל-טיבט-סין-לאוס-ויטנאם-קמבודיה-תאילנד... נראה לי שאשלך את השק''ש -
לא צריך שק''ש במזרחאנשים-שק''ש במזרח מיותר ביותר.זה אפילו לא מזכיר את דרום אמריקה...תשמעו לי-חבל להסחב עם משהו שיתפוס מקום בתיק ובכלל לא יהיה לו שימוש. בקשר לגודל התרמיל-זה תלוי מי אתה. לדעתי,55+10 זה גודל אפשרי אך מינימלי. -
לא צריך שק``ש במזרח:Reלדעתי זה גודל טוב של תיק. אני טיילתי עם תיק כזה (תאילנד, הונג קונג, סינגפור, נפאל, הודו, סין) וזה היה מספיק, כולל שק``ש בקטעים מסויימים. את השק``ש לא!! צריך, לנו היו נסיבות מיוחדות אז וברגע שאפשר היה מכרנו אותו. אני הייתי מעדיפה אפילו לסחוב פחות... -
לא צריך שק``ש במזרח:Reזה שאומרים שמיותר זה טוב ויפה והבנתי... אבל אני רוצה לשמוע את זה ממשהו שלקח. אני אוהב את השק''ש שלי, מסתדר יפה עם המקום בהוא תופס בתיק, והמשקל, אני אוהב בטרקים שיש לי משהו שלי שאני סומך עליו ולא אלרגי עליו, נקי ושלי. אני אוהב בגסט האוסים שאני לא צרי -
לא צריך שק``ש במזרח:Reתומר כמו שאתה אומר כל אחד והטיול שלו. בכל זאת, כמישהי שטיילה עם שק''ש אני יכולה להגיד שהיה מיותר לחלוטין בהודו ומכרתי אותו (ברווח) בנפאל ואז שכרתי שק''ש לטרק... אם תשאיר פרטים אשמח לפרט ישירות במייל. נסיוני הוא שמספיק ציפה או סדין בשביל לא לגעת במצעים/ש -
לא צריך שק``ש במזרח:Reהראיון זה שק''ש לנפאל, טיבט, סין... נשלח אותו הביתה לפני שאני חוזר לאזור לאוס/ויאטנאם. אני לא ממש נעול על לקחת אותו... פשוט אני אוהב להבין ממש למה כן ולמה לא ולא סתם ''לא צריך'' תודה על התשובה! -
בשביל זה אנחנו פה...