יונאן בינואר פברואר
-
האם ינואר פברואר זו תקופה טובה לטיול ביונאן? ואיפה אני מברר מחירי טיסה ליונאן - קונמינג מויאטנם\קמבודיה? -
יונאן בינואר פברואר:Reלדרום יוננאן (שישואנבאנה ודחונג) זאת תקופה מעולה למרכז-צפון מערב קצת פחות אבל אפשרי. -
יונאן בינואר פברואר:Reאת בטוחה שזו תקופה טובה לדרום יאנאן? כי באתר במידע על מזג האויר בעולם ביאנאן בתקופה הזו רשום שיש גשם ומזג האויר מגיע עד מינוס עשר...
מזג האויר ביאנאן לפי למטייל -
יונאן בינואר פברואר:Reאתה מסתכל על המחוז הלא נכון!!!!! יונאן חמימה וחביבה בהחלט, אבל ממש תלוי איפה: הדרום שייך למשולש הזהב - מה שאומר שהמז''א שם לא מאד רחוק מזה של תאילנד ולאוס, והקיצור - לא ממש קר כל ימות השנה. קונמינג יכולה להיות קרירה לפעמים, דאלי וליג`יאנג לא נוראיות,
טיול ראשון בסין
טיול שני בסין -
יונאן בינואר פברואר:Reהמחוז הלא נכון?! אז יש לך מושג אולי איפה אני כן צריך להסתכל? -
יונאן בינואר פברואר:Reהמחוז הלא נכון?! אז יש לך אולי מושג איפה אני כן בודק את המזג האויר שם? -
יונאן בינואר פברואר:Reהאמת היא שלא, כי יונאן לא מופיע באתר! תנסה לחפש בגוגל... בכל מקרה - אני הייתי שם בפברואר, וחוץ מכמה ימי ממש קרים ואפילו שלג בז`ונגדיאן, היה די בסדר! מה שכן - אז אמרו לי שאת הBACK DOOR YUNNAN אפשר לעשות רק ממאי.