הונג קונג
-
גונבה שמועה לאוזניי שבאחד המלונות בהונג-קונג, בקומת הגג או אחת הקומות העליונות, ישנו חדר שירותים לגברים בו המשתנות שקופות וניתן להשתין על החלון למעשה תו``כ תצפית על העיר. מישהו יכול להזים או לאשש את שמועה ? ואם כן - מה שם המלון ?? תודה יובל -
?!?!?! אחד המצחיקות...
-
יש כזה דבר!אני כמעט בטוחה שמדובר במלון פנינסולה בעיר ! -
הונג קונג:Reאם זה נכון אז בטח על גג הבנין שממול יש המון נשים כי אם המשתנה שקופה אז זה דו כווני ולא רק שאתה רואה את העיר אלא גם גם רואים אותך וזה לא בהכרח את העיניים. אני במקומך הייתי הולך לבנין ממול. -
כמה שאתה טועה.אפשר לעשות זכוכית או חומר אחר שיהיה חד כיווני. (רמז- משקפי שמש?) -
כמה שאתה טועה.:Reבטח שאפשר אבל למה אתה משכתב את ההיסטוריה וכותב משהוא שהכותב לא כתב? הוא כתב שקוף ולא הזכיר חד כיווני. -
יש כזה ביוסטון , ארה''ב .ואפילו יש לי מצגת (PowerPoint) של בית השימוש הזה מבחוץ ומבפנים . נראה נחמד , אבל להפוך את זה לאטרקציה זה מוגזם . -
יש וישבמלון פנינסולה בקומה האחרונה מעל לבר. המשתנות של הגברים ממוקמות כך שהם משקיפים על כל העיר. אל תדאגו הזרם מופנה למשתנה אך שממוקמת עד גובה החזה זה מחזה מרהיב ואני לא מפספס שום הזדמנות לעשות על כל העולם משם -
The peninsula hotelשנודע פעם בכינוי ''The finest hotel east of the Suez'' אכן מחזיק בקומה העליונה שלו באר בשם The Felix (?). מצחיק. לא נראה סופר אטרקטיבי, אבל. הנה לינק:
משתנות עם נוף. -
The peninsula hotel:Reתודה רבה לכם יהודים מוגדלי פרוסטטה יקרים ! אכן גם אני שמעתי שמדובר בפניניסולה ורציתי לאשר את השמועה. אשמח לשתף בחוויות (אם כי התמונות בלינק קצת מאכזבות, קיוויתי להשתין על החלון)