ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך מתחילים להתארגן לטיול?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1089
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tomershalom
      tomershalom נערך לאחרונה על ידי

כניראה שהייתי צריכה קצת זמן.. אחרי הצבא.. ניסיתי, עשיתי, חוויתי ועכשיו ההרגשה שהגיע הזמן לטיול הגדול. בלי זמן מוגבל ובלי מחויבויות לחזור לארץ. הכיוון הוא - הודו. לפחות כרגע רק הודו. אז מאיפה מתחילים? איך מתחילים להתארגן? כרגע עוד יש לי זמן.. אבל היית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

בערך ככה......
        קודם כל תגדירי לעצמך מה את רוצה בעצם בטיול שלך? מה מעניין אותך,מה חשוב יותר ומה פחות,אח``כ תחשבי כמה כסף את משקיעה,כמה עולות טיסות ביטוחים וכ`ו,וכמובן האם את רוצה עוד מדינות ואם כן אז איך הן משתלבות, אח``כ הייתי ממליץ לשבת מול האינטרנט וסתם לקרוא,בטוח
        • uds
          uds נערך לאחרונה על ידי

אם אין לחץ של זמן לדעתי-
          לא צריך לתכנן כלום. צריך לקנות תרמיל לא יקר (יש ריקשות, מוניות לא סוחבים יותר מידי)ספר וחיסונים וזהו! כבר במטוס תהיי יותר חכמה ובמלון תפגשי אנשים שבאו מהדרום, מהצפון, מנפאל, מתאילנד, מאוסטרליה....תשמעי סיפורים חוויות תלמדי המון ביומיים ובכלל....למדתי בט
          • תאי
            תאי נערך לאחרונה על ידי

איך מתחילים להתארגן לטיול?:Re
            היי תומש, מציע לך לקרוא, לקרוא ולקרוא.. באתר יש אין ספור כתבות של מטיילים, סיפורי מסעות וחוויות שיכניסו ויסחפו אותך להכנות. כמו כן, מדור 1001 טיפים שבו אוסף ענק של טיפים בתחומים רבים וכמובן להיות אורחת קבועה כאן, בפורום. מקריאה שאלותיהם של שואלים אחרים
            עולם התרמילאים - הודו
            • tomershalom
              tomershalom נערך לאחרונה על ידי

איך מתחילים להתארגן לטיול?:Re
              שיחקתם אותה כאן. רציתי לומר תודה לפרגיון, אודי ותאי שעניתם לי במהרה. אומנם אני עדיין כולי בבלבולים אבל בנתיים אני כאן אשאר, באתר, בפורום, בכתבות ואנסה להתחיל מההתחלה.. אני מקווה שעם הזמן אני אתחיל לגבש כיוון כללי.. אז באמת תודה רבה. נשתמע כאן. תומש
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון