לכל הפחדנים! הודעת עידוד
-
אני הפחדנית הראשית בכל הנוגע לזריקות ומחטים. אני רוצה להמליץ על משרד הבריאות בת``א, ברח` הארבעה, שם עשיתי שלושה חיסונים עכשיו. לפני החיסונים קניתי משחה מאלחשת בבית מרקחת. אני לא יודעת אם היא פעלה, אבל זה כאב ממש טיפה, וזה גם שניה של דקירה (בשונה מלקיח -
לכל הפחדנים! הודעת עידוד:Reיש לי עידוד משלי: הייתי בדיזינגוף סנטר במרפאת ``למטייל``. יש שם אחלה צוות והזריקות גם בקושי כאבו. הם משתמשים במחטים מאוד דקות ולכן זה בקושי מורגש. מומלץ. -
לכל הפחדנים! הודעת עידוד:Reכמה עולה שם? -
מחירי חיסונים ב''למטייל''חבילת חיסונים של: טטנוס, דלקת קרום המוח, קדחת צהובה, צהבת מסוג B (שלוש זריקות), פוליו: 180 ש''ח (כלל הציבור) 100 ש''ח (כלל הציבור שרכש ביטוח רפואי באיסתא) 160 ש''ח (מבוטחי שירותי בריאות כללית) 100 ש''ח (מבוטחי כללית שרכשו ביטוח באיסתא) חיסונים מחו -
ועוד דבר לגבי ''למטייל''ייעוץ עם רופא (לפני מתן החיסונים) - הוא מסביר לך למה יש להתחסן ולמה לא, תופעות לוואי, סכנות וכולי וכולי. כל מה שצריך לדעת בנושא - 100 ש''ח. מבוטחי כללית מושלם מקבלים עד 75% בחזרה ועד לתקרה של 214 ש''ח (שמן הסתם כולם מגיעים אליה). כדורי מלרון (שעדיפים ע -
תודה רבה , אין כמוך
-
לא הייתי ממליץ על משרד הברהייתי ברחוב הארבעה במשרד הבריאות , אבל הם שכחו לעדכן אותי בכל הקשור למלריה ( אני נוסע להודו) , וכאשר גיליתי זאת והתקשרתי לאחות הכחישה וטענה שנתנה לי מירשם ושהוסבר לי על טיפול מונע , בקיצור קרתה שם פאשלה, וגם המחירים היו יקרים ( אני חושב כמו במטייל ואולי י