עלות מחיה בבודפשט
-
שלום אני נוסע לבודפשט בשבוע הבא ל5 ימים. רציתי לשאול כמה כסף לקחת. כמה כסף בממוצע ליום? האם כדאי לקנות כסף הונגרי כבר בארץ? מהו בכלל המטבע המקומי ומה שוויו מול השקל? אשמח להמלצות נוסופות בנוגע לבודפשט בכלל כמו מה אסור להחמיץ, ברים ומסעדות מומלצות וכ -
עלות מחיה בבודפשט:Reעלות מחייה: כמו בתל אביב. המטבע: פורינט לפני פחות משנה 200 פורינט היו דולר אבל חל פיחות בדולר. טיפים : נא להיכנס לאתר ''למטייל'' ולקרוא את כל ההמלצות והמסלולים המוצעים, טיפים על מסעדות ועוד. אפשר לעשות חיפוש גם בפורום הזה (''חפש בפורום'' מצד ימין למעל -
עלות מחיה בבודפשט:Reהיי נכון לאתמול 16/07/2005 1. 200 פורינים שווים כ 1 דולר 2. 243 פורינים שווים כ 1 יורו 3. המלצות על אתרי תירות: הפרלמנט לא לותר ולהכנס לסיור בעברית שנערך בשעה 10:30 ו 13:30, החלק היפה ביותר של המבנה הוא החלק הפונה לדנובה , לא להסתפק רק בחלקו האחורי. -
עלות מחיה בבודפשט:Re -
עלות מחיה בבודפשט:Reללא המלון העברות וטיסות יצא לי 50$ לאדם ליום. -
עלות מחיה בבודפשט:Reהיכן אפשר להזמין את הסיור בפרלמנט בעברית מה העלות שלו ? היכן אפשר להזמין שייט תודה -
עלות מחיה בבודפשט:Reפשוט צריך לברר מתי יש הסיורים בעברית ולבוא קצת לפני ולקנות כרטיסים. כזכור לי זה ב-10 בבוקר אבל לא בכל יום.