נוה אקדמיה - טוב או רע
-
באם יש למשהו נסיון לגבי טיולים מאורגנים של חב` ''נוה אקדמיה אנא כתבו לי -
שןמר נפשו ירחק.שומר נפשו ירחק חברים שלי קנו טיול מאורגן דרך חברת נווה אקדמי ושילמו כמקובל דמי ביטול. מספר ימים לפני היציאה, חלתה אשת זוג חברי והרופא אסר עליה לטוס טיסה שאמורה להיות ארוכה ביותר.(12 שעות ) רוב הטיול שולם , והיום החברים מתדיינים עם החברה שמסרבת להחזיר -
שןמר נפשו ירחק.:Reתודה על ההתייחסות אבל הסיפור שהיה לחברים שלך אינו מעיד על איזה סוג טיולים יש להם ואיך המדריכים בחברה -
תגובה חיוביתאכן מקרה של ביטול והתדיינות כספית אינה כלל מדד לטיב החברה. אני לא מכיר אישית את הטיולים אך מכרים קרובים נסעו איתם מספר פעמים לאירופה ונהנו מאוד. לי נראת חברה מאוד חיובית. -
תגובה חיובית:Reהורי נוסעים המון בטיולים מאורגנים ויש להם נסיון רב , בשנים האחרונות הם נוסעים רק עם נוה אקדמיה שטיוליהם זולים יחסית והמדריכים לדבריהם מעולים ואם אמא לשי אומרת....... -
תגובה חיובית:Reהורי נוסעים המון בטיולים מאורגנים ויש להם נסיון רב , בשנים האחרונות הם נוסעים רק עם נוה אקדמיה שטיוליהם זולים יחסית והמדריכים לדבריהם מעולים ואם אמא לשי אומרת....... -
נוה אקדמיה - פשוט מעולים !נסעתי איתם לספרד, שוויץ, תאילנד ולאחרונה לפרובנס והריביירה. חברה קטנה ומקסימה. מדריכים מעולים הטיולים היו מקיפים וממצים. חזרנו עם תחושה שקיבלנו תמורה מלאה ! ! ! והותר. - אם טיול מאורגן אז מומלץ מאוד איתם ! הטיול לפרובנס והריביירה הצרפתית היה מהנה ביותר -
תודה לכולםהשתכנעתי! נרשמתי ואני נסעת לסקנדינביה. תודה לכל מי שהתייחס לשאלתי. לאחר שאשוב אכתוב את חוויותי.