טיסה מפרו למקסיקו
-
חברה שלי טסה מפרו למקסיקו בתחילת יולי. האם כדאי לקנות כרטיס בארץ ולשלוח לה ? מישהו מכיר סוכנות אמינה בפרו (אולי אפילו מס` טלפון...) יכול להיות שהיא שהיא תטוס מלה פז (בוליביה) - האם זה כדאי ? אני יודע שזה אמור לעלות בערך 500$ - אשמח אם מישהו יתקן אותי -
תיקיםככה, אני נוסע לחודשיים למקסיקו וגואטמלהת פחות לטיול חופי וכאלה, יותר מאיה וטבע. אני יוצא עם תיק גדול מסוג מזוודה של 80 ליטר. רציתי לדעת אם זה מספיק וחוץ מזה אם זה קריטי שהוא לא תיק שק כזה. תודה (רם).. -
תיקים:Reanything over 40 liter is too big for central america -
תיקים:Re80 ליטר זה יותר מידי חשוב גם תיק יום 20 ליטר למצלמה מים ודברים קטנים תהנה -
תיקים:Reguy,the smaller your bag-the more freedom and fun,the weight for warm countries should be under 8 kilo and about 35 liters,for a daypack take a wastepak/fannypak/bumbag thing for your book,camera and water all your stuff should be waterproof as sometimes -
תיקים:Reהכוונה זה אם אני לוקח תיק 25 ליטר ככה ליום יום, לטיולים היומיים, איזה גודל וסוג של טיק אני צריך לקח איתי להשאיר באכסניות בזמן הזה. כלומר בקיצור עם איזה תיק להסתובב חוץ מהקטן. -
תיקים:Re????הכוונה זה אם אני לוקח תיק 25 ליטר ככה ליום יום, לטיולים היומיים, איזה גודל וסוג של טיק אני צריך לקח איתי להשאיר באכסניות בזמן הזה. כלומר בקיצור עם איזה תיק להסתובב חוץ מהקטן. -
תיקים:Re????בתור מי שטייל שם , ובהרבה מקומות עם תיק מזוודה ולא שק, אני לא זוכר שום בעיה באף מקום,ממילא תסחוב את זה ל/מ האוטובוס והאכסניה במרבית המקרים, יותר חשוב כמה תמלא אותו בפנים- ושם תשתדל לחסוך בציוד. לגבי התיק הקטן שמסתובבים איתו יום יום- זה לא יותר מגודל של תי -
chichen itza - donde in gua? from where do you get there, and how much time? -
chichen itza - donde in gua:Reit`s in mexico, close to the town valladolid, it`s very easy to get there with a bus from cancun or merida, and you can stop on the way between them (there`s a place to leave the backpack). -
chichen itza - donde in gua:ReHi, Two years ago I was there with my Parents adn we took a tour bus from Cancun. What we did is we toured there but we didn`t really like the guide and anyway our plan was to stay there a night ( there`s a very good hotel there and beutiful and it`s nex -
למי שהיה בקובה ביולימה עדיף - הקרנבל בסנטיאגו דה קובה או בהוואנה?? תודה. -
קרנבלים ביולי בקובהשלומות בשליש הראשון של חודש יולי מתקיים פסטיבל האש בסנטיאגו. בשליש השלישי של יולי מתקיים הקרנבל הגדול בסנטיאגו. ממחצית יולי ועד סוף אוגוסט נוטלים חלק כל הערים בקובה חלק באירועי הקרנבל והחגיגות העממיות.בתכנון טיסות נכון תוכל לתפוס גם את סנטיאגו, הוואנה -
טיסה ב - 23.7שלום לכולם ... אני טסה עם איבריה למקסיקו ב23.07 אשמח לשמוע ממי שיהיה איתי בטיסה . טיול מהנה ...... הילה . 625531 054 -
קורס צילום - למטייל ראשל''צהי לכולם, בתאריך ה- 26.06.03 בשעה 18:30, תועבר הרצאת צילום בסניף למטייל בקניון הזהב בראשל``צ. לאור הביקוש הרב, יערך במקום גם קורס צילום בן שלושה מפגשים בתאריכים: 15/07/03, 22/07/03, 29/07/03 פרטים לגבי ההרצאה ולגבי הקורס תוכלו למצוא בעמוד עם פי
למידע על ההרצאה והקורס
לגלריית צילומים של דן ברש -
מתי תהיה שם אני גם ביוליאתה מחפש שותף כי אני גם אהיה שם בסוף יולי לשבועים אבי 051987788 -
מתי תהיה שם אני גם ביוליאתה מחפש שותף כי אני גם אהיה שם בסוף יולי לשבועים אבי 051987788