''קן הנשרים'' באוסטריה
-
האם מסוכן להגיע לקן הנשרים באוסטריה בגלל כמות גדולה של אנטישמיים שמגיעים למקום הזה? ואם לא מסוכן האם כדאי להגיע לשם? תודה רבה לכל המגיבים והעונים!!! -
``קן הנשרים`` באוסטריה:Reלמרות שלא הייתי באתר כבר הרבה זמן, אינני חושב שאנטישמים יזהו שאתה יהודי. אני מקווה שאתה לא מסתובב עם סמלים בולטים המצביעים על יהדותך. תמיד הם עשויים לחשוב שאתה יווני איטלקי או תורקי - ואני מקווה שאינך נעלב מההשוואה. מאחר והכניסה לאתר אינה זולה, אינני חו -
``קן הנשרים`` באוסטריה:Reלא מסוכן להגיע ל''קן הנשרים'' וזה לא מקום שיש שם ריכוז של אנטישמים. המקום מיועד לתיירים ומעניין מאוד. קן הנשרים ממוקם בנקודת תצפית ממנה רואים כמו על כף יד את כל האזור שמסביב. למקום עולים ברכבת או ברכבל אינני זוכרת בדיוק. לדעתי,אתר חובה לכל יהודי ה -
``קן הנשרים`` באוסטריה:Reמסוכן- לא. ממש לא. כדאי? עיניין של שיקול דעת שלך. אני לא מצאתי את הביקור מספיק חוויתי או מעניין ,מול התשלום הגבוה לעליה ,הפרוצדורה המסובכת יחסית-חניה,רכישת כרטיסים לאוטובוס,עליה עם אוטובוס, עליה ברכבל נוסף ובסוף....מסעדה במקום שזו פעם היה קן הנשרים. -
מי אמר לךשהמוני אנטישמים מגיעים לשם? אמירתך ניראת כמו עוד איזה ברווז חסר-נוצות. בכמה הפעמים שביקרתי שם,ניתקלתי רק בתיירים-תמימים,אף שאין להוציא מכלל אפשרות ביקורים גם של נאו-נאצים,גלוחי-ראש ודומיהם. במצב-כזה,כמו כללית באירופה,רצוי שלא להיות מזוהה כיהודי וישראל -
קן הנשרים - גרמניהשלום ! כפי שכתב ישראל ''המקום נמצא בשלוחה-גרמנית מעל ברכטסגאדן,ליד זאלצבורג האוסטרית'' ולא באוסטריה עצמה. כשתעבור מאוסטריה לגרמניה לא תרגיש כלל שעברת ממדינה אחת לשניה. לגבי הנוף הניצפה מקן הנשרים - כאשר יש ראות טובה, לדעתי זהו אחד המקומות עם הנופים -
``קן הנשרים`` באוסטריה:Reאמיר שלום. אל תחשוש סע ותהנה. אך אם למרות זאת יש בלבך פחדים צרפתי לך שני קישורים ליראות ולהנות על קן הנשרים. האתר לקבלת מידע על קן הנשרים שבגרמניה במובלעת הגרמנית
http://www.kehlsteinhaus.de/index2_e.htm האתר לקבלת תמונות על קן הנשרים Kehlstein -
תמונות הניצחון האמריקני משם -
תיקון -
צילומים מהיום ומאז -
תודה רבה לכםתודה רבה! ונראה לי שאני אכן יטוס לשם! שוב תודה!