טיהור מים בתאילנד ונפאל
-
אני נוסע לחודשיים וחצי תאילנד ונפאל ואני לא יודע מה לעשות בנושא טיהור מים לקחת טבליות מהארץ או לקנות כבר שם? איזה טבליות - יוד עם ממתיק או כלור יש לציין שאני עושה את הארוואנד אנאפורנה בנפאל... בנוזל או בטבליות... כל עזרה בנושא זה תתקבל בברכה... -
היי נועם!אנחנו השתמשנו בשני סוגים בנפאל. אחד שלקחנו מהארץ ואחד שקנינו שם. המחיר הוא די דומה והאלו של הארץ לא עושות צבע למים ולא משאירות טעם לוואי. בריקושט יש תבליות שנקראות SWISS CLEAN- MICROPUR הם עלו לפני שנה 30 ש''ח ל25 כדורים (כל כדור לליטר מים). הכד -
טיהור מים בתאילנד ונפאל:Reהיי נעם, בתאילנד אין בעיה למצוא מים מינלים בכל מקום ולכן אין צורך בשום מטהר, גם לא ב''טרקים'' בצפון תאילנד. גם בנפאל יש מים מינרלים בכל מקום, כולל בפסגות הגבוהות והרחוקות ביותר,,, אלא מה, ככל שאתה מתרחק מהישובים המרכזיים ועולה למעלה - עולה בצורה לינארית -
טיהור מים בתאילנד ונפאל:Reלגבי האראונד אנאפורנה אני ממליץ לקנות מים לאורך הטרק שזה לא יקר וכשמגיעים למקומות היותר גבוהים כמו מנאנג ששם המחיר כבר יותר יקר וגם בגלל הגובה צורכים הרבה יותר מים אז כדאי לעבור לטיהור ע''י אמצעים שונים. -
טיהור מים בתאילנד ונפאל:Reאם אתה שואל אותי, עזוב את כל שיטות הטיהור למיניהן, ופשוט תקנה מים מינרלים בכל מקום. קודם כל, בתאילנד אין שום מקום שאי אפשר לקנות מים מינרלים. לגבי נפאל: אפשר לקנות מים מינרלים בטרקים. נכון, במקומות הגבוהים זה יקר, אבל עדיין: טבליות טיהור עולות המון כסף, -
מצחיק... אני בטבע ומטהר מיםהרגת אותי מצחוק -
מעולהעד שמגיעות האמבות -
מעולה:Reאמבות? במים מינרלים בבקבוק סגור יש אמבות? על מה אתה מדבר? -
מעולה:Reאני מדבר על אלו שחוסכים על מים מינרלים, נכון שיש שנשארים בריאים, אבל יש גם הרבה כאלו שלא. -
תודה לכולם - אחלה טיפים