איך מגיעים לאגרה מדלהי
-
שלום לכולם, חיפשתי, באמת שחיפשתי אבל איך ניתן להגיע מדלהי לטאג` מאהל לא הצלחתי למצוא.. אז -אני רוצה לעשות טיול יום שיוצא מדלהי וגם וחוזר לשם. מתי כדאי לצאת בבוקר? מתי כדאי לחזור? באיזה כלי תחבורה מגיעים לשם? תודה ושבת נעימה! -
איך מגיעים לאגרה מדלהי:Reכמה אפשרויות : 1. יציאה בטיולי יום מאורגנים דרך סוכני הנסיעות בדלהי . 2. שכירת רכב עם נהג למטרת הביקור . 3. נסיעה ברכבת המהירה (השאטבדי ) היוצאת מוקדם בבוקר וחוזרת בערב לדלהי . 4. טיסה מדלהי לאגרה . אני בעד לעשות זאת עצמאית או ברכב או ברכבת . טי -
איך מגיעים לאגרה מדלהי:Reהי, יש רכבות מדלהי לאגרה באופן שוטף וגם יש סיורים מאורגנים שיוצאים מהמיין באזאר וחוזרים באותו יום (תמצא בכל הסוכניות) אבל... אל תעשה את הטעות הזאת.... קח לך רכבת מדלהי לאגרה - תישן באחד הגסט האוסים שנמצאים במרחק הליכה מהטאג` - ולך מוקדם בבוקר כשהוא -
איך מגיעים לאגרה מדלהי:Reאני לא מתכוונת לעשות לילה באגרה, אני רוצה לחזור עוד באותו יום לדלהי. יש במשך כל היום רכבות חזרה? האם באמת ממש שווה להיכנס לתוך הטאג` מאהל? מה מחיר הכניסה כיום? תודה על התגובות... -
כדאי מאד להכנסדי יקר (750 רופי) אבל שווה כל אגורה. יש כמה רכבות מאגרה לדלהי אני נסעתי מדלהי ברכבת של 6 בבוקר וחזרתי בזו שיצאה מאגרה ב 4 אחרי הצהריים -
מה המרחק?מדלהי לאגרה בזמן? וכמה קרוב לטאג` מאהל מגיעה הרכבת? תודה תודה, מיטל. -
מה המרחק?:Reלגבי זמן-כ3 שעות. -
מה המרחק?:Reמשך הנסיעה ברכבת האקספרס היוצאת ב 06:00 היא כשעתיים (כולל ארוחת בוקר , עיתון וטלוויזיה צעקנית ) . הרכבת עוצרת כמה ק''מ מהטאג` לכן נסיעת המשך מתחנת הרכבת בריקשה מתבקשת . טיול מהנה -
מה המרחק?:Reיש רכבת מהירה מיוחדת בין אגרה לדלהי שנקראת -taj express וגם לוקחת שעתיים. לא מפנקת כמו השטאבדי- אבל למי רכפת- זה רק שעתיים, והיא יותר זולה. המדהים בטאג` הוא שהצבעים שלו משתנים בהתאם לאור- כך שבבוקר יהיה צבעו שונה מאשר בשקיעה. אני ממליץ להגיע לאגרה יום קו -
מה המרחק?:Re>>תודה על כל המידע!!! עזרתם לי מאוד...