בגדים לתאילנד ????
-
שלום לכולם ! בעוד שבועיים אני נוסע לתאילנד וכמו כולם מתחיל בצפון טיול ג`יפים 3-4 ימים . איזה בגדים כדאי לקחת איתי ( לפחות לימים הראשונים עד שנקנה ) ? מה הכי נוח ללבוש בטיול ג`יפים ג`ינס / מכנס קצר ? מה עדיף נעליים או סנדלים ? תודה מראש לעו -
בגדים לתאילנד ????:Reאויי ואבוי אתה לא יודע כמה יתושים יש בטראק אני הייתי מציעה מכנס ארוך חולצה קצרה ועוד איזה גקט בתיק למקומות סבוכים וכאלה תהנה צאנג מאי מדהימה -
הודעה לשנילפי תגובתך בפורום היית בצ`אנג מאי, אודה לך אם תוכלי לשתפנו בחוויותייך , עם איזו חברת ג`יפים יצאת, איך היה, ובכלל מה עןד עשית בצפון בתודה מראש -
ענת מתי את טסה.?? -
ענת מתי את טסה.??:Reב 22.11 באל על -
בגדים לתאילנד ????:Reאני חזרתי לפני יומיים מטיול ג`יפים בצפון ואין מה לדאוג, לא צריך בגדים ארוכים וכמובן שלא צריך נעליים. מומלץ לקחת את טיול הג`יפים שמוצע דרך ה``קשר הישראלי``, הוא פשוט מצוין. -
noamדרך הקשר הישראלי מה זה אומר? טאנה. רד בריק. אודיה? כבר השתגעתי.אנלא יודעת מה כדאי - ועוד משהו- בכל יום יוצא טרק??? -
למה להשתגע ולהלחץ ?הטיולים של טאנה ורד בריק זהים (כ- 4500-4000 באהט). אותם מחירים , אותם מסלולים , ואפילו לפעמים אותם מדריכים שיוצאים פעם עם חברה זו ופעם עם אחרת . הטיול של אודיה יקר פי שניים ,עד כמה שהבנתי , ואין לי מושג למה (המלונות שישנים בהם ברמה הרבה יותר גבוהה אבל -
הודעה לשני:Reהיי ענת אשמח לספר לך פרטים אני משאירה לך את הכתובת של המסנגר שלי תוסיפי אותי ואני יספר לך כבר שם [email protected] -
בגדים לתאילנד ????:Reובכן ממש לא כדאי בגדים ארוכים. אומנם יש יתושים אבל קח איתך בתיק אלתוש והכל יהיה בסדר. קח חולצה נוספת בתיק, אפשר אפילו גקט קל.. אני הייתי בטרק של טאנה והיה ממש סבבה, בעיקר בגלל החבר`ה ובגלל שלא יצאנו כ''כ הרבה גיפים. תברר לפני כמה גיפים יוצאים.. בסה''כ הטר