ויזה לונצואלה
-
אני טסה ב 5 ל מרץ, ולפני זה הייתי רוצה להוציא ויזה לונצואלה, בסוכנות נסיעות אמרו לי שצריך מכתב ממקום העבודה (שאין לי) או איזשהו מסמך מאוניברסיטה או מקום לימודים אחר (שגם כן אין לי כי אני לא מתחילה ללמוד עדיין). מה עלי לעשות כדי לקבל ויזה בכל זאת? האם -
ויזה לונצואלה:ReHi Galit, I issued a Visa to Venezuela in Lima. The only thing I needed was to present my Visa card and flight out of Venezuela. It is an amazing place to visit and I recommend you to check what is the status there because when -
ויזה לונצואלה:Reכמה זמן לקח להוציא את הויזה שם? עניין של כמה שעות או ימים? תודה. נ.ב כמה זה עולה שם? ולא נראה לי שהבנתי מה אמרת לגבי הדולרים? שהם לוקחים 50% יותר עמלה, זהאומר שכדאי להיכנס ם כסף מקומי או להיפך עדיף עם דולרים? שוב תודה. -
ויזה לונצואלה מבוליביההיי גלית, אני החלטתי להגיע לונצואלה באמצע הטיול ולא היה לי ויזה. פניתי לשגרירות ונצואלה בלה- פז והם הסכימו לתת נו ויזה בתנאי שנראה להם כרטיס יציאה מונצואלה (האמת זה היה ההסכם קנינו כרטיס ואז ביקשנו את הבקשה). כמובן היה תהליך ביוקרטי שבו הם ביקשו מאיתנ -
ויזה לונצואלה מבוליביה:Reלילך תודה רבה רבה רבה! את ממש נחמדה על התשובה המפורטת
את יודעת כתובות של שגרירות ישראל ו/או ונצואלה בבוליביה?
את המכתב שהוצאת משגרירות ישראל שמראה שאת ידארלית וכתובות וכו`... ניתן להוציא מהארץ איפשהו?
האם היית בחופים בונצואלה או שרק עשית טראקי -
אין נציגות ישראלית בבוליביהלימה אחראים על ישראלים בבוליביה. שגרירות ונצואלה למיטב ידיעתי יש בלה פז. (גלית, מצטערת שלא לא עניתי לך קודם למייל. אני לא יודעת את התשובה
-
אין נציגות ישראלית בבוליביה:Reאז זה לא מסובך? להוציא את האישורים לויזה משגרירות ישראל בלימה ואז ללכת לשגרירות ונצואלה בלה פז להוציא ויזה? איך זה בדיוק עובד???? גלית שוב תודה
-
ויזה לונצואלה:Reמנסיון מר-ויזה לונצואלה רק מישראל. אחרי ימים של ביורוקרטיה ונסיעות שלא נגמרות לכל מיני חורים בקולומביה,נכנסתי לשם כמו פליט. נ.ב:זה שווה כל מאמץ -
אבל למה לא להוציא מכאן?הי גלית
שימי לב, שזאת שסיפרה כאן על ההוצאה מלה פז עשתה את זה משם רק כי היא החליטה להגיע לונצואלה כאשר היא כבר היתה מחוץ לישראל. לפי מה שהבנתי יש לך עוד שבועיים שלושה עד שאת יוצאת מהארץ, וזה מספיק זמן להרים טלפון או להגיע לשגרירות ונצואלה בתל אביב ופשו
משרד החוץ על ויזה לוונצואלה -
אבל למה לא להוציא מכאן?:Reתודה רבה רבה רבה!!!!!! איזה תשובה מושקעת (מדהימה אותי הנכונות לעזור כל פעם מחדש !) אני באמת אסע לשגרירות ונצואלה (רק לפי מה שאני יודעת זה בהרצליה ליד הקופי בין שם (בניין גראפ) ולא בתל אביב, יש מצב כזה שיש 2 שגרירויות? כי לגבי השגרירות בהרצליה אני בטוח -
ויזה לונצואלה:Reלמרות שאני עדיין בודקת את נוזא קבלת הויזה מהשגרירות בישראל, רק ליתר ביטחון- אילו תלאות עברת בדיוק בדרך לקבלת הויזה? (או ''אי קבלת הויזה''?) גלית. -
אכן, השגרירות בהרצליה
ואני חשבתי שזה בתל אביב, כי בדף הראשי של משרד החוץ על ונצואלה כתוב ''השגרירות בתל אביב'' ואז כשהולכים ללינק שלהם ''נציגות בארץ'' באמת כתוב שזה בהרצליה! טוב, אולי ההוא שכתב את העמוד על הנציגות לא עדכן את זה שכתב את העמוד הראשי ;))) אז בכל אופן הנה לינק
שגרירות ונצואלה בישראל (בהרצליה
-
אכן, השגרירות בהרצליה
ואני חשבתי שזה בתל אביב, כי בדף הראשי של משרד החוץ על ונצואלה כתוב ''השגרירות בתל אביב'' ואז כשהולכים ללינק שלהם ''נציגות בארץ'' באמת כתוב שזה בהרצליה! טוב, אולי ההוא שכתב את העמוד על הנציגות לא עדכן את זה שכתב את העמוד הראשי ;))) אז בכל אופן הנה לינק
שגרירות ונצואלה בישראל (בהרצליה
-
ויזה לונצואלה:Reטוב אני רושמת תשובה לעצמי רק כדי שאם מישהו יתקל בבעיה.שאלה דומה בעתיד ויעשה חיפוש תהיה לו גם התשובה הסופית...... שגרירות ונצואלה נמצאת בהרצילה פיתוח, צריך להגיע עם דרכון + הוכחה שאתה לומד או עובד. במקרה ואין כזה דבר (לדומגה חייל.ת משוחרר שלא מתכוון ל -
ויזה לונצואלה:Reהיי, שלחתי לך תשובה למייל.