הגעה מרומא לנאפולי
-
אני צריכה המלצות איך להגיע מרומא לנאפולי- או אם יש שדה תעופה יותר קרוב לנאפולי שאפשר לנחות בו מישראל.. אני בת 20, טסה לבד לפגוש חבר וקצת חוששת לנסוע לבד ברכבות.. מה עדיף? טיסה פנימית או רכבת, ואם כן שווה לשדרג למחלקה ראשונה בשביל השקט הנפשי שלי? כמה באמת -
הגעה מרומא לנאפולי:Reאת יכולה לטוס בטיסה פנימית לנפולי מרומא, משך הטיסה כ -35 דקות. את לא צריכה להיות בלחץ מהרכבת, נסיעה ברכבת לוקחת כשעתיים וחצי ואם תזמיני במחלקה הראשונה תרגישי כמו במטוס. אין צורך להזמין מראש כרטיסים (גם לרכבת או לטיסה הפנימית)ואת יכולה לשלם ולקבל ישירות בק -
הגעה מרומא לנאפולי:Reממש תודה, הטיסות הן מאותו נמל תעופה שאני נוחתת בו? ומה המחיר בערך? -
הגעה מרומא לנאפולי:Reהטיסות הן מאותו השדה, רק צריך לעבור לאיזור של הטיסות הפנימיות, ברומא זה ממש בקצה הרחוק של האולם, מחיר טיסה הוא כ - 100 דולר. על מנת להבטיח לך מקום, כדאי שתקני את הכרטיס כבר בארץ, למרות שבד''כ בטיסות האלה אין בעיה של מקומות פנויים -
הגעה מרומא לנאפולי:Reומה מחיר של נסיעה ברכבת? אם זה לא כזה נורא אז אולי עדיף לחסוך את הכסף הזה של הטיסה -
הגעה מרומא לנאפולי:Reאין לי מושג, אכל סביר שזה זול יותר, רק אל תשכחי שאת צריכה לקחת רכבת לרומא ומרומא לנפולי -
הגעה מרומא לנאפולי:Reממש ממש תודה! עזרת לי מאוד -
הגעה מרומא לנאפולי:Reאין שום בעייה ברכבת. מה,זה אפגניסטאן? מנמל התעופה של רומא נוסעים ברכבת המיוחדת לתחנת טרמיני ברומא,ומשם ממשיכים ברכבת המהירה לנפולי. למיטב זכרוני זה עולה מחצית ופחות מטיסה.
רכבת באיטליה -
הגעה מרומא לנאפולי:Reאת יכולה לנסוע ברכבת בביטחון מלא , אין שום חשש , להפך האיטלקים יעזרו לך עם המזודות. רק שמרי על הארנק , ושימי עין על הציוד . עליך לקחת רכבת לרומא טרמיני ושם להחליף לרכבת לנאפולי. משך הנסיעה כ 3 שעות ומחירה: מחלקה ראשונה- 31.71 או 42.04 מחלקה שניה - 26.
אתר רכבת איטליה באנגלית
דוגמא לתוצאות של חיפוש